Söndagskänsla ända ut i fingerspetsarna.

Det här med bloggning har liksom glidit ifrån mig lite känner jag. Men vem vet, nu när vardagen står o trampar utanför dörren så kanske man får rutin på både det ena och det andra. Imorrn börjar skolan med andra ord. Jag ska i tio veckor skriva examensarbete och jag är glad för att jag får börja med att skriva så man har det gjort men å andra sidan känner jag mig väldigt oförberedd för en sån ansträngning som det kräver. Hoppas man tycker att det är liiiite roligt iallafall så man kan lägga ner sig ordentligt. Jag måste försöka lägga upp schema för hur jag ska skriva så jag kan hinna jobba lite emellanåt. Det gäller att vara tillgänglig så man kan vara intressant sen när man söker jobb!

Den här helgen har varit något ångestladdad just för att man vet att man kommer vara superbusy framöver med något man inte har lust med, men vi har hunnit med en hel del ändå. Igår var vi i Örebro (man kan ju inte alltid åka till kstad..;) ) och där inhandlades nytt soffbord, hatthylla, skohylla, och en bokhylla. Bokhylla är inte alltid en supersnygg möbel kan jag tycka men det är så nödvändigt. Jag måste förvara alla skolböcker nånstans och mina vanliga böcker med för den delen. Vi ska köpta en till likadan men med glasdörrar till så det kan bli ett vitrinskåp då min sambo har en miljard flaskor ståendes och vi har dessutom vinglas som inte får plats i skåpen då de är för stora...!
Efter IKEA åt vi lunch med Willes mamma, tog en sväng på Marieberg och det kliade rejält i mina shoppingfingrar, såg kläder överallt som jag ville ha men det är köpstopp nu ett tag framöver. Vi kan ju inte leva som kungar jämt........

Förutom skolan denna vecka så ska jag ta tag i mitt tränande igen efter en hel sommar utan, skamligt....För att få lite variation tänkte jag väl simma lite emellanåt men det är ju så trist. Är det nån som vill haka på så feel free att göra så!
På fredag ska jag jobba igen på Kotten, alltid skönt att ha nåt jobbpass inbokat varje vecka.
Wille börjar sitt nya jobb imorrn, bara att hålla tummarna att han trivs!

Sommaren verkar totalslut och det är kallt både inne och ute, lite för tidigt kan jag tycka men i det här landet har man inget val. Jag inhandlade ett par höstkängor i USA och det är jag tacksam för...det verkar inte långt bort att få börja använda dom!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback