Bla bla bla

Jag så sjukt sugen på godis just nu - skulle lätt kunna råna ett litet barn på dess godispåse...om det fanns ett barn med godispåse i närheten vill säga. Sanningen är att jag faktiskt har en godispåse ståendes här hemma, men den köpte jag till mina arbetskompisar, vi behöver så mycket sockertoppar som vi kan få för att orka med de sista dagarna.
Så den ska jag med glädje sträcka fram imorrn när tröttheten smyger sig på. Typ klockan 8 imorrn bitti antagligen!

Förutom att jobbet har varit utomjordiskt krävande de här veckorna så har det varit mycket annat i huvet också, såpass mycket att jag totalt missat att tacka ja till min plats på KAU i höst - gaaah! Jag mådde fysiskt illa två dagar för att jag var livrädd för att inte få plugga klart. Idag fick jag dock  tag på antagningen på universitetet som informerade mig att det inte var nån fara. Ska återanmäla mej så ska det vara fritt fram sen. Tur för mig - och första och sista gången som jag slarvar.

Andra "nyheter" utöver mina klantiga misstag är att Wille inte kommer att fortsätta skolan i höst - då han har fått sig ett nytt jobb! Han kommer att vara distriktansvarig försäljare i Värmland för Business Care, som säljer första hjälpenprodukter. Det var genom Anna som han fick nys om jobbet och lyckades kamma hem det. Eftersom Wille är född försäljare så hoppas jag han kommer att trivas och att det går bra. Som alla jobb på planeten är det ett halvårs provanställning. Med detta jobb kommer en liten "fördel" och det är en tjänstebil, och det mina vänner är inte mig emot. Golfen är numera väldigt handikappad.
Anna har ju jobbat för Business care sedan april om jag inte minns fel och har redan kammat hem två diplom för att hon superwoman inom denna bransch! Finns det någon nackdel med det här jobbet då? Mjae, det är väl att Anna & Wille kommer att prata hål i huvet på oss andra med jobbprat. Vi får nog införa jobbpratsförbud när vi ses....
Den största fördelen är ju självklart att jag får ha min man hemma!! No more trollhättan! Yaay!

Annars går jag mest med fjärilar i magen inför USAresan, det ska packas och grejas...men vi har tummat på att inte ta med oss för mycket grejer...vi får väl se hur det går. Min snälla moster och morbror har bokat in oss alla en natt på fina hotell Caesar i Atlantic city, det ligger precis vid boardwalken och stranden. Ska bli otroligt roligt att se hur det är! Kanske kan vi kamma hem en miljon också i kasinot när vi ändå är där?


Lobbyn på hotellet!

Inhandlade några presenter till barnen idag, men det kan jag ju inte skriva vad det är här för då blir det ju inge kul...inte för att de är läskunniga men deras mormor och mammor är! Det är iallafall något svenskt, det tycker jag är viktigt.

På söndag kommer min storebror hem och det gör mig glad, vi hinner ses en kortis innan vi drar och han kommer att bo hemma hos oss under tiden vi är borta!

Två långa jobbpass kvar sen är det banne mig sommarlov...hösten kanske har kommit hit vad vet jag, men i USA är det varmt och det ska bli skönt! :D

Kommentarer
Postat av: Anna T

Fantastiskt:) jihooo

2010-08-04 @ 21:29:31
Postat av: Jannike

härligt o få hem karln, grattis till er! :D

2010-08-04 @ 21:32:29
Postat av: Emma

Yaay! :)



Tack Jannike!=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback