Dagar går och kommer, medan jag knogar på.

Det här föreställer nybakade tekakor. Inte ett knapert försök till bagels....jag lämnade mina jäsande tekakor under bakduk medan jag tog en dusch. Det tyckte nån av katterna var ett ypperligt tillfälle att få dansa runt på tekakorna................så hålet du ser är en kattfot.....Vi får väl hoppas att de smakar gott iallafall!



Idag på vilan lyssnade vi på Emil i lönneberga. Och som varje gång jag lyssnar på något som Astrid Lindgren har gjort så vill jag nästan gråta en skvätt för att hon inte finns kvar i livet. Att hennes sagor och berättelser lever vidare fortfarande är otroligt, och att barn än idag fastnar totalt för hennes figurer är väl ett ganska bra bevis på att hon visste precis vad hon sysslade med. Men just i Emil, har jag en favoritvisa som jag blir alldeles snyftig av (som om det är nåt som inte får mig snyftig..) och det är när Alfred sjunger "Fattig bonddräng". En version av denna är när Tommy Körberg sjunger den, och den är fin den med.

 

Imorrn är det fredag, äntligen!! Många barn har nyst idag, och jag är livrädd för att det ska vara en härlig sommarförkylning på gång, så just nu knaprar jag vitaminer för fullt - att bli sjuk är omöjligt!

När klockan är halv fem imorrn eftermiddag ska jag göra volter ut genom dörren: semester! :D


Kommentarer
Postat av: Charlotte

Heh, ja. Jag ligger nästan och snyftar till Kattvisan när dom spelar Rasmus på luffen på vilan. Den sorgligaste låten också, haha.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback