ätaätaäta

Jag har varit hos min mormor och morfar nu på eftermiddagen, jag svettades halvt ihjäl för att ta mig dit. Men så envisas jag också med att gå kurlandabacken upp eftersom det är så jävla besvärligt att ta sig upp för tallundsbacken med allt vägarbete som är där...
Mamma var där och hjälpte mormor att städa, medan jag kom i lagom tid för att få prata med min moster som ringde från USA precis när jag kom. I april kommer hon hit igen så det ser vi verkligen fram emot!!
Morfar som är den snällaste jag vet, gjorde varsin "mellanmålstallrik" till mig och mamma, bestående av några skivor kiwi, päron, banan, vindruvor, och blodapelsin - det såg ut som ett litet konstverk på tallriken :) och ett riktigt nyttigt mellanmål som man mår bra av!

Nu har jag slängt in några cupcakes i ugnen (inte så nyttigt dock..!) men jag börjar bli orolig för det tar en jävla tid för dom att få färg osv...nog för att jag har ganska stora formar men ändå. Jag vill ju inte komma med fula cupcakes till Madde imorn! Vi ska ha förmiddagsmys! Så jag gjorde geishacupcakes....men nutellafrosting. Själva frostingen är jag osäker på för jag är inget fan av nutella egentligen men vi får väl se. Jag vågar knappt skriva att jag ska åka till Madde för så fort vi ska ses så händer det alltid nåt som kommer i vägen.... Not this time!
Om mina cupcakes bestämmer sig för att bli klara nån gång idag, så ska jag göra fiskgratäng och mos!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback