Boring

När ska det sluta snöa? Jag bara undrar.
Jag känner mig som sju svåra år och tröttare än tröttast idag så lite plugg, lite rengöring av diverse ställen, byte av sängkläder and I'm done! Nu ligger jag i soffan och tittar på det första avsnittet av den nya serien som ska sändas på 6:an i vår, "The legend of the seeker". Jag älskar ju Sagan om ringenfilmerna, så jag tänkte att det här kanske kunde vara nåt för mig....än så länge är det sissodär. Skulle vilja se fler avsnitt av The Vampire diaries men Wille är redan två avsnitt bakom mig så det blir ju dumt när vi vill kolla ihop. För övrigt börjar 6:an sända även denna serie från och med 11 februari tror jag, om nån skulle vara nyfiken.

Aptiten är fortfarande inte märkbar, har fått i mig en liten smörgås och blåbärssoppa än sålänge. Men kanskekanske att magen börjar bli hungrig? Frågan är bara på vad?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tjena mittbena! Är du sjuk din krake de e inte bra! Hoppas du blir frisk snart så vi kan planera in något roligt att se fram emot snart!



Har ni me sjukt mycket snö eller? Assså de slutar aldrig vi har säkert en meter nu och man får typ gräva sig ut ur huset varje morgon, helt sick!!! Hörs snart



PS! Fick bilderna, jätte fina Tackar Tackar!!

2010-02-01 @ 20:33:19
Postat av: mikaela

Kul att mitt namn försvann innan, jag gillar att va anonym!

2010-02-01 @ 20:34:10
Postat av: Emma

Hello anonyma kompis! ;)

Jamen visst vet du, jag åkte på magsjukan ändå. Men nu är det allt bättre! Jag ringer dig i veckan så pratar vi mer och bestämmer ett datum tycker jag!

Postat av: cornelia

Skönt att va på bättreings vägen! haha på tal om spyor..jag är ju nog extpret på ämmnetn..men roligaste gången måste väll vara på din bors ballkong!!??? hahaha

2010-02-02 @ 15:58:11
URL: http://www.cocoaboutlife.blogspot.com
Postat av: Emma

Det är inte alla som kan kräkas i en icapåse du! inte som du iallafall :)

Det var tiiider det!

2010-02-02 @ 16:51:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback