Det är mycket nu..!

Jesus vilken lång dag.
Jobbade 9-16, småbarnsavdelning vilket i det här vädret betyder att man inte går ut med barnen och att sitta inne en hel dag med 12 barn, majoriteten under 2 år är ganska energikrävande. Man behöver frisk luft trots skitväder! Men okej idag blev det inte så. Efter jobb stressade jag ner på stan och inhandlade födelsedagspresent till fröken Zadik som fyller 47 nästa vecka...eller var det 27? ;) Förmodligen kommer hon dö när hon öppnar det men det gäller att ha ett öppet sinne och vill man få ragg får man lida pin! Nu blir du nyfiken va? Thihihi.
Sen hem och lura in katter i bur, åka hem till mor och far som ALLTID är lika översnälla och tar emot mina små över helgen, stort tack till er. Återlämnade i samma veva bilen som jag lånat i ett par dagar, än en gång TACK!!! Jag lovar att ni ska få bo i mitt palats resten av ert liv när ni är gamla och aldrig på nåt hemskt boende. ;)
Väl hemma, duscha & packa, laga mat och äta...varför inte dammsuga också när jag ändå var på gång? Nu är jag helt död.

Upp med tuppen imorrn, bussen går 08.05  - om vädret vill - och jag måste gå till station...så det får helst inte snöa. Sen möter en bakfull tova upp mig på station i Västerås 10.25! Härligt. Jag ska köra extra hårt med henne. Sen ska hon "på't" igen imorrn kväll med mig och det är sittning med sjuksköterskestudenter som gäller. Great!

Avslutningsvis vill jag säga HEJA HEJA till Frida som ligger på förlossningen och ska krysta ut LEO efter nästan två veckors övertid...!!! Det ska bli så roligt att träffa dig lillplutt. Så nu har mitt oplanerade framtida barn snart två kusiner! Jag har ju glömt att tala om också att Madde fick sin lilla Alfons i torsdags också! Ser fram emot att träffa dig med såklart!

Och sist men inte minst; sommarjobb verkar vara fixat! Som det ser ut nu så blir det på sammanslagningen av förskolorna i västra som gäller, precis som förra året! Yeey! Nu måste jag bara se till att få jobba mycket i maj så man klarar sig lite i början av sommarn också.....det är en annan femma.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback