Dialog med mig själv

Godmorgon lördag.
Hur ser din dag ut Emma?

Jadu, jag ligger här i sängen och har ätit en god frukost bestående av två rostade mackor med kalkon och avokado på, och en kopp kaffe. Jag har nu kommit till insikt att jag har blivit en kaffekärring men som alltid med hänsyn till min känsliga mage begränsar jag mig till morgonkaffet. Under den här insikten har jag även kommit fram till en till insikt, nämligen att jag blir mer och mer lik min mamma. Hon som också ligger i sängen och äter frukost VARJE morgon (en riktig livsnjutare det där..) vi äger varsin likadan morgonrock och utseendemässigt är vi ju inte helt olika heller. Men jag älskar ju min mamma starkt så den här insikten känns trygg.

Okej jag kom av mig, vad skulle du göra nu igen idag?
Jo just det, jag ska ligga kvar här i sängen....en stund till iallafall. Inte för att det är mysigt och underbart att ligga i sängen, nej nej. Utan för att jag pluggar. En lördagmorgon. Man kan ju undra om jag har blivit spritt språngande galen. Men ni kan vara lugna, det går inge vidare så snart lägger jag nog ner det här. Att ha gjort intervjuer med barn om att läsa och skriva...och sen analysera och tolka det låter ju inte så svårt. Men fy fan - jag har stora problem med att diskutera med mig själv. Därför hoppas jag på ett krissamtal till Mia kan hjälpa...men jag kan ju inte ringa en lördagmorgon och trakassera henne med detta. Eller kan jag det? I värsta fall får jag väl prata med Theo. Han är ju barn iallafall. :)

När du har pluggat klart då, vad ska du göra då?
Jaha du menar om sissodär 3 minuter, när jag har gett upp? Ja då ska jag nog ta o rensa upp lite häromkring. Du vet att Wille är ju hemma nu och av nån anledning blir det nästintill krigsfält här hemma. Han jobbar ju hela dagen och då kan man ju passa på....
Sen förstår du, ska jag roa mig med att tvätta hela eftermiddagen! Det gillar du va? Mmm.
Kanske inte en lördag av topnotchmaterial direkt, men samtidigt vem i hela jävla helvete vill gå ut och göra nåt vettigt i det här snöstormskaoset?!!
Jag tänker inte ens ursäkta mig för det burdusa språket för jag är så trött på snön!

Jadu Emma, det låter ju kanske som en ganska trist lördag, eller?
Det går nog ingen nöd på mig, jag har ju fortfarande inte läst ut "Ljudet av ditt hjärta" ...och jag läser sådär extra sakta för att den aldrig ska ta slut. Det börjar bli svårt nu...spännande spännande.
Imorrn är ju Willy ledig och då minsann kan jag kanske fånga dagen på ett mer meningsfullt sätt. OM snön har dragit nåt gammalt över sig vill säga!


sommar sommar o sol!! minus att mina ögonbryn försvinner i solsken.
:)

Kommentarer
Postat av: cornelia

det är mordent med ljusa ögonbryn ivår!! så va var lite förre redan i sommras =) krammm ha en fin helg!

Postat av: Emma

fan va jag är modern alltså ;)

2010-02-20 @ 12:57:26
Postat av: Martina

bra att jag laste i din blogg for nu kom jag ihag att jag har bokat tvattid idag..gahh..man kunde ju ha en roligare lordag som sagt :)

2010-02-20 @ 17:16:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback