Snörvel Fagerman

Ni förstår people, att jag önskar att jag kunde kliva in här på bloggen med en näve full i solsken och energi! Men det  vore en lögn och jag gillar inte att ljuga.
Alla mina planer för dagen (förutom det tråkiga: att plugga) gick i stöpet ihop med kaoset utanför fönstret. Mamma ringde och hotade mig - nej okej men nästan - att jag fick inte ge mig ut på vägarna i detta väder. Och det hade jag väl redan bestämt mig för att inte göra egentligen. Så inget besök hos Madde, vilket känns jättetråkigt men om vi har tur så ses vi snart ändå. Djurhemsmötet fick klara sig utan mig för jag blev igårkväll brutalt attackerad av en NY JÄVLA FÖRKYLNING som heter DUGA!
Det här immunförsvaret vill jag faktiskt reklamera! I did not sign up for this! Baciller hånar mig rakt i ansiktet. Det är inte okej.

Imorrn är det egentligen min tur att köra till skolan, men jag har sagt nej till det för jag har inte jätteork att sitta i skolan och snora och ge mig ut i det här vädret för tre timmari skolan. Som det verkar nu vill ingen åka så det kanske blir så att vi kan plugga hemma tillsammans istället, skriva reflektion i grupp står ju på schemat bland tusen andra saker.


Sommar sa du?
Yes please.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback