to do

Idag är en såndär busy day, har varit i skolan till tolv, lagade lunch och nu har jag nyss kommit hem från en härlig men inte så lång promenad! På tur står en sväng till Kga och kontaktpersonsmys med Maria. Idag ska vi göra pannkakor och se "sommaren med göran..." jag som verkligen INTE älskar svenska filmer. Men vad gör man inte! :)
Hade hellre sett bröllopsfotografen isf men den kommer ut förrns imorrn...

Jag skulle också behöva gå o lägga mig och grillas i ett solarium, för såhär blek är nästan olagligt att vara. Men eftersom sola solarium både är urtrist, dyrt och ohälsosamt så får både jag och omgivningen stå ut med att se ut såhär...Tove, finns det inget bra spray-on tan i Västerås?! :P Det vore nåt det.

Imorrn ska jag och Mia, som är klassrepresentanter för vår klass ha ett möte med vår kursledare. Jag tänkte ge honom "a piece of my mind" angående den här kursen och samarbetet mellan lärarna. En smärre katastrof kan jag tycka. Men jag blir inte förvånad om responsen blir ett: "lilla gumman" -svar. Tur att vi studenter också har rättigheter...eller har vi det egentligen?!

Oh well, det ska bli spännande. Vi bad honom iallafall att kontakta de berörda lärarna så de också kunde medverka, hans svar på det var att det var nog omöjligt att samla alla lärare på en gång, då svarade vi att "samla ihop de du kan" och idag när vi pratade med två andra lärare hade de ingen aning om detta möte. Bra där Mr. Kursledare!


Kommentarer
Postat av: Toe

De e me dyrt. men jag har fantastisk brun utan sol du kan få låna, jag har kladdat på mig. Och just kladdigt är vad det är. ser alldeles strimmig ut hahah men ja e iaf inte så jävla blek längre. Fast jag vaxade benen idag så all vadfärg försvann!!!!

2010-02-23 @ 16:09:50
Postat av: Emma

hahahah men tova då! Men jag gillar inte brun utan sol juuu....vi pantar lite burkar så går vi o sprayar oss sen ;)

2010-02-23 @ 20:15:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback