Pippi på pippi!

Vilken härlig söndag! Jag har känt mig så pigg och utvilad. Solen har tittat fram och det gör så mycket. Sen att det var snorkallt samtidigt är väl okej för nu.
Sovmorgon, promenad till Mio, söndagslunch & film hos mamma o pappa och storstädning är vad denna dag har bestått av. Nu sitter jag o tokäter en väldigt god fruktsallad och känner mig nöjd och belåten med livet. Det enda minus jag kan komma på för stunden är OS. Jag är väl den enda på planeten som faktiskt inte bryr mig ett skit om denna tillställning. Igår kväll låg jag och läste när Wille kom in i sovrummet nästan gråtfärdig och sa att "du måste se det här"! Tyvärr, jag reagerar knappt...:P Samma sak nu, sitter han framför tvn och nån OS-brutta sitter och pratar om hur hennes lopp har gått, och Wille lever sig in så i hennes samtal att han sitter och svarar henne! "Mmm jag förstår.."
Hej och välkommen tillbaka till verkligheten. OS alltså, inte min grej.

Den kommande veckan består av skola tisdag & onsdag, onsdag eftermiddag är det kontaktpersonshäng med Maria, pannkakstårta står på schemat och kanske film. Imorrn åker Willy tillbaks till hålan och jag vet ju aldrig hur mina "lediga" dagar ser ut eftersom dom kan bestå av jobb...ska jag inte jobba så ska jag se till att få en frisörtid..nu orkar jag inte vänta mer. Det får det vara värt. På fredag morgon åker jag till Tova! En helg i västerås ser jag fram emot. Vi ska på sittning på fredag och lördag blire nog bara mys! "Barnen" får semester hos mami & papi, det ser dom fram emot har dom sagt. Alltid bra för tjockiskatten och springa i trapporna!

Nu talar wille om att: "svensken ligger trea Emma..." Har han inte förstått än att det där är slöseri med luft? ;)


På hemvägen från Mio, drev jag Wille till vansinne genom att prata genom miokatalogen. Jag körde hårt på "Pippi på de sju haven"...ni vet när hon bl.a sjunger "Kalle Theodor"? Och när de åker från ön, så hör man hur nån ropar "Oooooskaar"...det roade jag mig med. Väldigt bra ljudeffekt från tidningen! =D

 

OOOSSKKKAAAAR!

 

Haha jag har skrattat åt mig själv hela dagen, ibland är man bara alltfr rolig. ;) Så går det när man är tillsammans med en blivande förskollärare, det gäller att hitta barnet i sig själv!

 


Kommentarer
Postat av: toe

emma os i all ära men du måste faktiskt ge lite för känslan. man ryser ju i hela kroppen när svenskarna vinner. vilken lycka. men helgen som kommer blir os fri. OM INTE anja åker de må ja se men det går fort

2010-02-21 @ 20:56:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback