En hel värld inom mig

Imorrn får vi pengar. Det tackar jag väldigt mycket för. På fredag får vi lön, det tackar jag också för. Det var en ganska bra lön - för att vara student och bara ha jobbat 5 dagar förra månaden... så sammantaget kan det bli en bra månad. Och jag tycker mig förtjäna lite shopping i Västerås så det tänker jag göra. Och sparkontot ska få sig en liten slant också. Sen dyker det alltid upp oväntade utgifter så man ska inte vara för kaxig.

Nu har jag väl egentligen tagit helgen, förutom att jag har miljarders stressobjekt hängandes över mig gällande skolan, men jag måste lära mig att inte stressa upp mig så förbannat det är bara uppgifter......och så ska jag visst jobba 9-16 imorrn vilket jag egentligen inte har tid med men man kan visst inte säga nej...med risk för att bli bortglömd. Så jobba, ner på stan och göra lite ärenden, hem och göra ett försök att få med mig två katter hem till mamma o pappa - vi får väl se hur det kommer gå. Jag tog ner transportburen till Udda nu (Estella har flyttat in i sin ända sen vi var hos veterinären så hon är inte så svår..) och hon sprang direkt under sängen. Jaja det blir morgondagens projekt.

Fokus över helgen ska bara ligga på att ha roligt. Inte tänka på skolan, inte tänka på att det är askallt och en ny istid, utan endast njuta av Tove & Emmatid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback