Pessimistens paradis

Idag är en såndär dag. Som du helst av allt önskade att du kunde sova bort. Denna 'åkomma' behöver inte bero på nåt speciellt - mest att man är jävligt trött och osugen på att aktivera sig denna dag. I mitt fall påverkas jag av diverse saker som kan vara bidragande till min olustiga tisdag. Wille har åkt till Trollhättan (jag kallar trollhättan för något mycket fulare i verkligheten men det undviker jag att skriva här så inte mamma behöver skämmas) och vi är tillbaks i den där skittråkiga vardagen. Jag gillar det inte. Han kommer hem på fredag igen, för att sedan åka tillbaks än en gång på söndag. Oh please! Det är ju retsamt. Andra faktorer är mina små krämpor som snart börjar kännas som familjemedlemmar man inte blir av med...om man nu har några sådana. Jag har antingen en blåsa på insidan av kinden, eller en vass tand som skapar nåt slags sår som gör pretty much ont, jag kan inte avgöra vilket det är.
Tro det eller ej, men jag har känningar i mina öron. IGEN. Några saker till men jag ska bespara er dessa. Och ni som älskar att kalla mig för hypokondrikern, bite me!
För att motverka fler krämpor var jag till Maxi förut och inhandlade en nys dos med Blutsaft och hoppas det kickar in som en direkt solstråle!

Mitt nuvarande beroende är falukorv. Helt klart underskattat. Kanske inte det mest hälsosamma att äta flera dagar i rad, men idag blev det stuvade makaroner till och jag var i falukorvshimlen. Förstår ni att den stora exstasen i mitt liv idag är falukorv?


Kommentarer
Postat av: Cornelia

Gör en god strofanoff me massa grädde:) mycket gott dock inte så nyttigt men vad fan..gott är det!skälv är jag på en härlig sopp och smoothie diet:) krammm


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback