Peewee

Har ni tänkt på att när det är snö ute så känns det som hundägare "glömmer" att ta upp efter sina hundar..? Jag har nu tänkt på detta tusen gånger för det ligger så galet mycket hundskit överallt! Antingen syns det mer för att det är vitt ute, eller så tycker hundägarna kanske att det blir en fin kontrast gentemot det vita...vad vet jag?
Något jag också tänkt på är att hundägare skulle faktiskt kunna ta upp kiss efter sina hundar när det är såhär kallt ute - skitsmart! Så mycket gul snö som det är ute nu så kan dom ju bara vänta nån sekund tills det frusit, gräva upp den snöbiten och ta hem. Ingen dum idé alls om du frågar mig.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag säger som jag alltid gjort!



Ät gul snö, det kan vara öl!



dumt att chansa=)



Love you darling puss

2010-01-12 @ 18:19:43
Postat av: Mila

Du kanske också har märkt att kommunen inte har tömt en enda Papperskorg för hundbajs på över en månad, och att de svämmar över av påsar med bajs. Så jag tycker att skiten kan få ligga kvar på marken så länge kommunen inte tömmer korgarna. De får skylla sig själva att invånarna i stan blir förbannade på detta, vilket jag också förstår självklart. Men...

2010-01-12 @ 18:55:00
Postat av: Anonym



"Men" vad då..? Ett öga för ett öga?

Han gör så då gör jag med så? Dom gör inte det då gör inte jag heller det?

Nej du det funkar inte för mig! Här får man ta sitt ansvar som samhällsmedborgare och släng skiten i en tunna som inte är full, t.ex sin egen hemma?!



/William

2010-01-12 @ 21:25:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback