spy, kräks, barf, puke, kaste opp, vomitera, kalva, lägga en pizza...ja you name it.

Okej jag lever fortfarande. Magsjukefri. So far so good. Men jag ska erkänna att jag känner mig aningen underlig i magen. Men det kan vara psykiskt. Kaaaan vara. Låt oss hoppas att det är hypokondrin i mig som gör det.
Mina händer däremot önskar nog att jag hellre fick magsjukan för dom är halvdöda efter all handtvättning och handsprit idag. Men ni vet hur magsjukan har en tendens att komma på nätterna när man sover som bäst...så vaknar man i ren panik av illamående. Det är så jävla lömskt av magsjukan att bara anfalla utan chans till försvar!
Det värsta är att den här magsjukan, är ett nytt virus som kommer typ från Afrika...(hur dom har kommit fram till det har jag ingen aning om) och man spyr typ våldsamt i 24h. yippie kai yay!!

Härlig variation på den här bloggen. Katter, magsjuka, katter...

Hur som helst efter jag jobbat klart för dagen, som blev kvart över ett som det var planerat från början - för att det var 3 barn av 16 där idag!! Ja ni gissade rätt....magsjukan. ;) jaja, jag gick iaf hem till mamma o pappa för att plugga lite i lugn och ro. Jag la mig först i badkaret. Vattnet blev kallt alldeles för fort så jag gav upp. Satt mig vid köksbordet, det gick helt okej. Sen skrek min kropp efter soffan och efter en sida i boken där så sov jag. SOM VANLIGT!

Sen gick jag till min rara farmor som fyllde 83 idag, med en liten blomma. Jag passade även på att fråga henne om vad hon lekte för lekar när hon var barn, då det var till en skoluppgift...och det var ungefär samma som idag.

Och nu sitter jag då här och väntar. På magsjukans attack. Jag har dock motarbetat med vitpepparkorn, så i bästa fall ska jag skratta "det" rakt i ansiktet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback