Spyor och bullar

Apropå att skaffa barn.
Inatt vid halv fyra vaknade jag och Wille av att Udda (katten) spydde. Wille måste väl ha vaknat några nanosekunder före mig för jag väcks egentligen mer av att han säger: "EMMA" i den ton som menar "Emma, Udda spyr ska du inte gå upp och ta reda på det?! MEN! Snabbt som satan ändrar han sig och säger: "det var inget" och går upp och tar det själv. Bådar inte det gott inför nätter med skrikande barn så säg!! ;) Duktig idiot som han själv skulle uttrycka det!
När jag ändå vaknade så var jag tvungen att gå på dass och på vägen tillbaka från toan ser jag wille i köket som står och trycker i sig en bulle som har legat på diskbänken sen fyra på eftermiddagen...jag måste ha tittat undrande när han säger: "jag var så hungrig"...........det mina vänner bådar inte lika gott!


Min man, han kan han..♥

Idag är det söndag - vilket är min och många andras ångestdag. Jag är ledig imorrn så jag behöver inte ha så mycket ångest egentligen. Men jag ska köra Willy till kga 05.30 imorrnbitti, då Bodaborggänget ska åka till Irland ett par dar. Är'e inte trollhättan så är det irland! Tisdag har vi utvärdering i skolan, sen har jag bokat dejt med Mia. Onsdag-tors-fre ska jag jobba! Idag ska vi dock åka och fira Oliver som fyller sju imorrn så kalas står på schemat och jag tänker hänga bokstavligt talat på Wille resten av dagen så förmodligen kommer han bli knäpp. Men i hemlighet kommer han att älska det såklart! =)

Kommentarer
Postat av: Anonym



Det är inte sant, allt är en lögn!! Jag skulle aldrig och då menar jag aldrig äta på natten, inte en minut efter 18,00 det mår inte kroppen bra av=). Och det där om att jag väckte dig det har du drömt! Det är alltid jag so tar hand om kattskiten, spyor, tabletter och matar dem!!!! (Not!) Älskar dig puss



Puss

2010-01-17 @ 12:10:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback