Happy go lucky

Ja just det jag hade en blogg också ja...........

Känns inte som jag hinner med nåt på dagarna men samtidigt vet jag inte riktigt vad jag gör heller..
Idag däremot vet jag att vi har städat ur gamla lägenheten och gett Sara nycklarna så nu är det tack och ajöss med den! Här hemma råder fortfarande en del kaos, tavlor som ska upp, speglar och hyllor.....man kan bli knäpp för mindre. Men har man inte intresset för att lära sig hur skruvdragare och borrar och allt annat fungerar så får man skylla sig själv att man inte kan göra det själv också! Wille skulle nog vara glad om jag kunde göra det själv iallafall.....!
Hade tänkt ha min gamla byrå ute i förrådet men idag fick den flytta in i brist på annat, och HEj va fult det blev i hallen. Men den ska kanske målas vit och sen får den väl stå där tills man får råd med nåt annat. Nu är det strikt pengahållning som gäller.

Igår bjöd vi mamma o pappa på lite mat, och eftersom regnet öste ner större delen av dagen fick utemöblerna bäras från framsida till baksida (en uppsättning till tack!) och grillningen skedde under altantaket. Meningen var att vi skulle göra marockanska lammfärsburgare, men det fanns ju inte lammfärs nånstans i den här stan så det fick bli vanliga nötfärsburgare med marockansk kryddning - och det smakade ju gott det med såklart. Det serverades i pitabröd som jag penslade insidan med vitlöks/persiljesmör och tunna skivor fetaost och på med bröden på grillen! Vi hade trevligt och lekte mycket med willes nya insektsdödare "tennisracket" med el ni vet. Lite sadistiskt men å andra sidan är myggorna också sadistiska när dom äter på mig.

Veckan som kommer innebär jobbjobbjobbjobbjobb. Det är nästan ledsamt va mycket barn som inte får nån semester i sommar.


Det bästa racket man kan ha ;)

Kommentarer
Postat av: emelie

hehe,vi införskaffade oxå ett sånt racket...och jag tror nästan det räckte med att man hade ett för jag tycker det är väldigt lugnt på insektsfronten sen dess:)

Postat av: Emma

ja det gnistrade fint om insekterna...speciellt harkrankarna...;)

2010-07-19 @ 21:14:21
URL: http://efager.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback