Har du den där känslan?

Jaha, så här sitter jag nu i vårt nya hem och trivs väldigt bra! Det har varit en stressig vecka men allra mest för wille som knappt har suttit still på hela tiden. Golvläggning, tapetsering och målning och på och av med lister och vägguttag och blablablabla. Tur vi fick lite målarhjälp av Hannu, annars hade vi kanske inte hunnit så pass bra som vi gjort. Katterna kom hem igår kväll och det var kat(t)astrof skulle jag vilja säga. De har ju flyttat ett par gånger förut men den här gången gick det inte lika bra som det gjort tidigare. Att det var hundra grader varmt hjälpte inte. Estella sprang som en plockad höna runt här hemma och tungan hängde ut ur munnen och hon flämtade som en rottweiler. Så jag var tvungen o ringa jourveterinären på agria och rådfråga vad jag kunde göra, för jag var rädd för att hon skulle få typ hjärtstillestånd (vilket enligt veterinären KAN hända men är väldigt ovanligt - tacka gud för det.). Jag la en blöt kall handduk över henne en kort stund sen försökte jag även slappna av själv för det var säkert jag som var värst. Idag är de näst intill som vanligt och har äntligen funnit lite ro uppe på en hylla i garderoben på min flismorgonrock. Estella och jag var även ute sissodär 3 minuter på altanen och nosade lite men sen blev det lite otäckt så vi gick in igen........det blir nog väl det här med så småningom. Som sagt är det nog jag själv som blir mest stressad. Tråkigast av allt var väl att Cornelia var här igår kväll, vi har inte setts sen juldan och jag tror inte det var så underhållande att umgås med mej mitt i kaoset. Men när katterna lugnade sig fick även vi lite kvalitetstid!

Idag jobbar wille och jag ska mest vara hemma och "dola" lite. Det är ju lite grejer kvar att göra, lister som fattas och det vi saknar allra mest är väl något slags hyllsystem att ha i vardagsrummet till alla böcker och pärmar som vi har....men det får nog bli en senare fråga. Tills dess får böckerna vila i förrådet. Kanske kommer tove förbi en sväng, en festivalbakistove! Har en känsla av att Peace & Love var hennes grej! ;)

Veckan som kommer jobbar jag heltid hela veckan, så imorrn börjar jag sju....lite surt måste jag säga för jag vill mest dra runt här men det hinner jag väl med antar jag! Mamma o pappa åker till Tyskland imorrn och dom är verkligen värda all semester dom kan få. Hoppas ni får det jättebra och när ni kommer hem får ni komma på grillmiddag á la Wille! ♥ Wille och jag "firar" by the way 8 år idag. Några avbrott här o där har det varit men dom räknas inte :D


En inte så road wille flyttar.


En stressad bebis nosar på kvällsluften.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att det känns bra i nya lyan!Kan bara säga att OM ni skulle vilja släppa katterna så kan jag lova dig att dom inte går långt...man tror dom bara ska dra men det gör dom inte,de lunkar runt i närheten och ibland kanske på någon lite längre svänga.MAja har aldrig lämnat vår tomt vad jag vet,men det är nog skönt att ha friheten.Vet att du kanske inte vill ändå men tänkte bara säga IFALL du känner att det skulle vara skönt att slippa vara nervös för om dörren åker upp el nåt:)

Kram

2010-07-04 @ 14:55:17
Postat av: Emma

Ja tanken har slagit mig några gånger, men än sålänge är allt så nytt och det som gör det lite "svårare" tycker jag är att vi bor så tätt med grannarna och alla kanske inte uppskattar två katter springandes där. Men jag tror som du, dom går säkert inte så långt men .......gaaah,...jag förstår vad du menar och jag håller med, ska bara låta allt sjunka in först....får vi se sen :D

Kram

2010-07-04 @ 17:20:38
Postat av: emelie

Ja man får ju bo in sig och känna efter!tror bara att det är lättare när man haft katterna inne så länge,för då är helt plötsligt en gräsmatta enormt oh det kan de leva på länge:)

Vore skoj att titta förbi nån gång.Ha det bra .kram

2010-07-04 @ 20:39:01
Postat av: Emma

Ja vi får testa oss fram! Ska öronmärka/chippa dom först innan jag gör nåt drastiskt ;)

Har du vägarna förbi är du välkommen att titta in vet du! Kram

2010-07-05 @ 14:35:02
Postat av: emelie

Ja det får ni göra...kanske jag gör nån dag i sommar:)Kram

2010-07-05 @ 22:37:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback