Hur mycket är min tystnad värd?

Jag blir så trött på mig själv att jag aldrig lär mig att man inte behöver gå upp en och en halv timme innan man börjar jobba....jag är ju alltid klar efter typ en kvart ändå! Så nu sitter jag här 07:12 och bloggar i brist på annat. Jag börjar åtta.....och när man börjar åtta och inte behöver tvätta håret på morgonen så skulle det fasen räcka om jag gick upp halv åtta...men icke. Frukost äter jag ju på jobbet så det är inte så mycket mer att göra hemma än att sminka sig o klä på sig. Oh well.

Jag är rätt så bitter över vädret - än en gång. Inte lika lockande att vara ute hela dagen om vi säger så. Igår var jag inte utanför dörren på hela dan med undantag när jag tog ut soporna.....det ösregnade hela dagen och jag fann ingen anledning att gå ut. Anna & Sammy var här på eftermiddagen och när dom hade åkt fick vi finbesök på baksidan av en hel andfamilj som vaggade fram o tillbaks. Jag skulle tippa på att de letade efter en väg ner till kärleksforsen som rinner precis nedanför vår gräsmatta men staketet var liksom i vägen. Udda har aldrig sett änder så hon var helt paralyserad vilket var ganska kul tyckte jag!






Estella körde en liten uppvisning i gymnastik senare på kvällen, hur man enklas blir en kringla. Inte så illa pinkat av en tjockis!





Igår såg jag "Flyga drake" som säkert många andra också gjorde, jag har inte sett den förut o varför vet jag inte. Det var en sorglig film och jag kände mej otroligt tacksam för att jag lever i sverige. Trots vädret!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback