Sing me to sleep

Här sitter jag o mår illa. Det känns ju rätt onödigt. Det kan bero på trötthet, magkatarr eller varför inte en släng av magsjuka? Jag tippar än sålänge på de första två. Den här veckan har varit tuff faktiskt, det är inte ofta jag känner så om det här yrket - det är fortfarande det roligaste jobb man kan ha enligt mej, men just den här veckan och kommande två som är kvar kommer nog att vara lätt kaos till och från. Det ger lite lätt magsår!
Tur att man har bra arbetskompisar för det är A och O.

Men imorrn är det iallfall fredag och första veckan är avklarad. Jag blir "gräsänka" i helgen och har inget direkt planerat, känner ena stunden för att bara ligga och kolla på film för att andra stunden vilja göra något roligare än så! Skönt att inte vara uppbokad utan ta det som det kommer. Allt är välkommet.

För övrigt så kliar det i mina shoppingfingrar. H&M katalogen kom idag och den innehöll en hel del som jag skulle vilja bära på kroppen....Plus att det saknas fortfarande grejer till hemmet, våra gamla hissgardiner passar ju såklart inte fönstren här så köpköpköp. Det känns som det kommer att dröja. Det finns faktiskt roligare saker att köpa än hissgardiner, även om det gör hemmet mer komplett. Vi var även på MIO förut då de sagt att vår soffa skulle komma vecka 28 el. 29 - och den har inte dykt upp än. De informerade att den hade kommit in men eftersom vi hade bokat hemleverans så skulle de inte ha tid att köra hem den förrän tidigast onsdag nästa vecka.........hallåå! Så nu väntar vi på svar från en kompis till wille om han kan hjälpa oss med släp imorrn innan wille drar till sthlm. Det hade ju varit trevligt med en ny soffa att inviga under helgen med filmmaraton eller så. Men vi får väl se. Mio har en tendens till att alltid dra ut på tiden. Det gillas inte.


Kanske ett Twilightmarathon?
Creepy bild va? thihi

Kommentarer
Postat av: helenmaria bäckström

HAHA! underbar bild! ^^

Postat av: Anonym

Moahahaha!!! Kommer efter denna syn inte sätta mej ensam med dej i mörkret....EVER!!!!

2010-08-14 @ 16:42:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback