Trött och gnällig

Som vanligt är man sjukt trött när man måste gå upp och klockan ringer, och på helgerna vaknar man klockan 7 utan problem. I år är sommaröppet 'dagis' än så länge pretty much kaos och det är så himla tråkigt! Det är synd när det ska sparas in så mycket pengar så alla barn drabbas. Det är galet mycket barn och de flesta är SMÅ, många har man inte sett förut och samma är det för barnen och föräldrarna - en del barn kräver mer än andra och det är svårt att hinna med. Förra veckan var det lika många barn inskrivna som den här veckan, skillnaden är bara att det har kortats ner med TVÅ personal den här och kommande veckor. Så ni kan ju tänka er själva. Man blir lite depp när man kommer hem och inser att man knappt har hunnit prata med alla barn än mindre umgås med dem.

Idag stänger jag så det känns som den här dagen kan kvitta, sommaren verkar ha tagit tillbaka sin tropiska värme och det är ju självklart bara för att man hade vant sig och vill ha den kvar. Nu känner man igen det mer typiska sommarvädret....mulet, soligt, mulet, blåstblåstblåst.

Och slutligen, i helgen ska min sambo till sthlm och glo på golf - så är det nån som har trist i helgen så vet ni vart jag finns! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback