En helg i juli

Sunday it is. Helgen har varit varm på alla sätt! Jag hade nästan hoppats på lite regn idag så jag med gott samvete kan greja lite inne...vilket jag nog kommer göra ändå för att sitta ute är som att sitta i en bastu. Och Wille jobbar så att åka o bada är inget alternativ för stunden. Det här helgjobbandet tycker varken han eller jag är speciellt underhållande.
I fredags fick vi ett ryck och köpte utemöbler till framsidan och en grill. Blev jättebra, det får nog bli årets uppsättning för det är fasen inte billigt med utemöbler.....altanmöbler får det bli en annan gång! Kvällssolen är ju trots allt på framsidan. Igår kom Wille ifrån jobbet några timmar tidigare och vi styrde cyklarna ut till picasso, målet var en glass men vi var så jäkla svettiga när vi kom fram så det blev en loka istället och lika gott var det just då. Att cykla är bra men det är ju galet va ont i baken man får, och då har jag ändå såntdär gelésadelskydd över. Sen grillade vi kylling och käka sallad, och i sista sekund kom vi på att vi skulle ner till hamnen där det var lite galej, och kolla på knekta kungar, först ett stopp hos grabbarna grus. Blev trevligt med en liten spontan"utgång".
Idag ska jag försöka hitta billiga fotoalbum, dom får vara hur fula som helst bara dom är billiga...Har en flyttkartong full i foton som jag måste ta hand om så de inte blir förstörda. Är nu ledig måndag, tisdag & onsdag. Sen drar mitt sommarvik igång på torsdag. Wille är också ledig (yaay!) Vi ska försöka ta tag i vår gamla lägenhet och städa ur den så hon kan få flytta in nångång! Den dagen vi ska städa ur den får det mer än gärna regna, jag vill inte slösa en fin dag på att putsa fönster..

Avslutar det här tokintressanta inlägget med några få bilder från helgens bravader. Mest katternas bravader. De har utforskat både framsida och baksida. Än så länge är de väldigt nöjda med att få strosa lite sen går de in självmant. Man kan ju hoppas att det håller i sig.....


Uddas nya ställe är ovanför kylskåpet...och Ja, vi har ett röd-orangefärgat kök. Än så länge.




Fina utemöbler. Den dag jag får lite pengar ska det prydas med blommor åt höger och vänster...det ser änsålänge lite knapert ut. Hissgardiner ska även upp i köket, just nu gapar fönstren stort...


Det gäller att fira livet ibland. :)


En tjockis på kvällsspan.


Man blir trött av att utforska..


Och man kan somna i väldigt konstiga positioner..


Pumpa däck!


Jag måste säga att kristinehamn på sommaren är en väldigt fin stad. Sist Wille o jag satt ute vid picassostatyn, var det 20 minus och is....Det var lika fint...men inte lika varmt om vi säger så.


And here's something you've never seen before..


Ibland är det skönt att bara ligga i hallen och spana ut.


Livets goda sidor


Att grilla champinjoner är underskattat!


Att lyckas få räksallad på stortån är däremot inte underskattat! Men kul va're!

Ha en fin söndag people!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback