Perfect tonight.

Redan torsda imorrn och jag börjar jobba. Det känns varken bu eller bä så att säga....jag får vara ute hela dagarna och jag vet att dom jag ska jobba med är bra så det är helt okej. Jag vet att jag får vara ledig några veckor till när det är färdigjobbat!
Veckan har hittills varit bra, i måndags var vi ute i revsand och låg i solen ett tag, jag konstaterade dock att jag inte orkar ligga i solen längre det är för varmt. Men så har jag ju två år kvar till trettio också...gammal nu! ;)
På kvällen drog vi till dfs på fotbollsmatch, det var varmt men trevligt för att innehålla fotboll. Hann krama på madde och alfons till och med!

Igår fick vi besök av svärmor med man och en vän till dom. Vi satt ute på altanen i regnet och fikade innan vi styrde mot den nya indiska restaurangen här i stan, och det var supergott. Willes mamma och man är galna i indisk mat och provar alla ställen de kommer åt....khamns restaurang "curry club" fick bra betyg av oss alla.
Efter det var jag bara tvungen att åka hem till mamma o pappa som just kommit innanför dörren från semestern och krama lite på dom.

Idag hade jag en kort men alltid lika mysig dejt med Madde, och Alfons såklart. Vi kollade på gamla kort från tonåren och snosade lite bebis. I september är vi bjudna på Alfons dop och det ser jag fram emot! :)

Nu har wille och jag kollat flygpriser igen och de sjunker! Så vi håller tummarna för en USA-resa.


Lite tv-tittande så får det vara bra för idag.




Vi träffade Emelie och Ampe på fotbollen! Dom var greklandsbruna.


På bilen hem lekte jag med kameran för att inte somna.




Udda har lekt med en fågelfjäder...


Jag fick ett fikonträd av svärmor! Det ska googlas hur man sköter det....;)


Och två svartöga!


Dålig bild men MUMS.


Jag inledde förmiddagen med bokläsning i lugn och ro.


Sen kom den här gullungen! Världens nöjdaste och flirtigaste bebis. :D


Och hans söta mami!

Jag tror min mobilkamera har fått fuktskador...många kort blir disiga...!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback