28 JUNI

Idag blev det inte mycket packat ALLS! Två kartonger bara. Emma fy skäms! Nåja, det är ju bara mig själv det straffar. Wille slutade tidigt idag så vi drog till IKEA och köpte golv till sovrummet och färg till väggar. Det är ju relativt nyrenoverat i radhuset/lägenheten (va fan ska jag kalla det?!) men som det oftast är så är det kanske inte direkt i vår smak. Så alla väggar får ny färg och vardagsrummet får tapeten som vi har beställt. Annars får det mesta vara som det är, badrummet är jättefräscht även om svart och vitt inte är mitt förstaval så är det ändå fint. Köket är nytt i ek...inte heller mitt förstaval men jag inser att man kan inte få allt man vill och jag är supernöjd ändå. Vi fick nycklarna när vi kom hem från IKEA så från och med imorrn börjar slitgörat. Wille är väl den som kommer slita mest då jag inte riktigt är anförtrodd att göra för mycket renovering, varför har jag ingen aning om....jag är som är så händig! ;)
Jag får hålla mig till att packa upp kartonger och organisera, inte mig emot. Klippa gräset kanske också, det bör ta iallafall 2 minuter! Haha världens minsta gräsmatta. :D

På onsdag ska jag iallafall inte tillbringa hela dagen med flytt utan hela eftermiddagen & kvällen/natten ska spenderas med Mia! Vi ska gå på Eclipse!! För er som inte är Twilightnörd så är det tredje filmen iaf. Men eftersom vi som vanligt är sent ute blir det eftermiddagsbio för vår del, men det gör inte så mycket för då har vi kvällen kvar att prata ihjäl! Sen på torsdag kör hon hem mig och tar en titt på hur vi bor i det nya, och kanske kan Madde o jag klämma in en liten träff däremellan också? Ett hej iaf? :D Om det var då du skulle in till khamn vill säga.

Nu ligger min sambo och rycker på soffan, med andra ord så sover han, han som prompt skulle se fotbollsmatchen. Stackarn är helt slut efter helgen och efter den här kommande veckan får vi väl skicka honom på rehabilitering!

Själv ska jag se avsnitt 8 av Parenthood. Tjillevippen!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback