You're like your own sun

Kort helgresumé:
Fredagen spenderades i Linköping hos Daniel och Johanna, vi serverades med en supergod förrätt i form av en slags toast skagen...fast ändå inte...och med havskräftor....mums! Till huvudrätt fick vi fiskspett med marulk, smörfisk & lax, med råstekt potatis till och röror. Glassen till efterrätt var pricken över i:t! Det blev lite singstar med gälla stämmor och efter ett par timmar gick vi vidare till krogen. Tog nattbussen tillbaka till Motala och på lördagen var vi sissodär pigga....men efter många timmars slöande och god middag blev det åter igen vindrickande och vi spelade spel som bjöd på mycket skratt så det var kul. Vid elva hade vi bokat partybowling...och det var skitkul, men att bowla när man har druckit ett par glas (flaskor?!) vin så får man vara beredd på det mesta ;)
Kvällen avslutades på Harrys, och igår var vi ääännnu mer slitna så det blev soffhäng framför New Moon innan vi drog hem till khamn. Det var en väldigt rolig helg. Bilderna från fredagen har jag ju såklart på Willes dator så det får bli några få från lördagen...och be att Mickan inte dödar mig för att jag lägger ut bilder utan godkännande! :)


Mikaela special: smördegsknyten med fetaost..mmmm


Middag: kyckling, tokmycket vitlör, färsk spenat och soltorkade tomater + matlagn.grädde
Denna rätt återskapade jag idag för det var GOTT.


Fem toasters?


Slitna hjältar....


Dessert!


Mikaela får en utmaning i spelet att göra armhävningar i 30 sek...


Tobbe skulle göra situps. Bra spel va? Vi var alla helt slimmade när vi var klara ;)


Jag firade att jag köpt nya leggings. Tur att man betalar för trasiga brallor nu förtiden.


Efter ett tag såg det ut såhär....


Tuff bowlingbrud.


Jag kan meddela att mitt bowlingklot far både framåt och bakåt....jag skyller på ölen som ingick i bowlingpriset...


Ja det var väl det.
Idag har jag haft en väldigt mysig förmiddag hos Mia, i deras fina nya hem! Vi tog en lång promenad i solen och fick mycket viktigt och oviktigt sagt. Skönt att få ventilera lite ibland! Jag passade även på att handla på det nya ICA som har öppnat typ vid universitetet. Fick med mig det jag skulle och det var inte så dyrt som jag trodde så plus i kanten till mig! När jag kom hem städade jag och tränade lite. Mina armar är nu spagetti.


Min fina handling idag. Katten fick man på köpet.
=)

Imorrn är det skoldags och jag tror det blir en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback