Make it happen

Det blev jobb idag med och resten av veckan också. Jag ska inte klaga.
Efter jobbet gick jag hem till mormor och morfar för att ha lite kvalitetstid. Mamma kom också dit och som vanligt fick vi en "frukttallrik" till mellanmål av min morfar. Min mormor och morfar är otroligt härliga.


Lite banan, apelsin, fikon, kiwi och färsk ananas. Mellanmålet är fixat!
=)

Nu har jag gjort lite käk till matlåda och kvällsmat. Jag får ju äta på jobbet men jag vet att det är torsdag imorrn och det innebär fortfarande soppa och pannkaka. Pannkakorna är till 90% av gångerna stenhårda och sopporna smakar blask, så jag tar det säkra före det osäkra imorrn och tar med egen mat. Det blev en variant på kyckling korma, fast det blev med quornbitar istället för kyckling, serverat med råris och sallad. Känn på den du! :)
För den som inte vet vad korma är så är det en indisk sås, baserad på bl.a kokos och koriander. Jäkligt gott.
Jag använder Sharwoods...

Synd bara att man inte får äta i fred. Det är så lustigt hur katter är som små personer. Estella är som katten Gustaf och ligger helst och sover och äter om dagarna, med små psykbryt emellanåt då hon kör hela havet stormar. Udda ska helst vara med jämt och överallt. När jag går på toa på nätterna, sitter hon redan i hallen och väntar på mig och följer med. När jag duschar ligger hon i hyllan i badrummet, när jag borstar tänderna ska hon dricka vatten ur handfatet, när jag lagar mat ska hon leka....När jag sätter mig i soffan vill hon helst krypa in i mig.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback