Exalterande.

Söndag morgon och jag har redan bestämt mig för att det här är en dag utan större ansträngningar. Jag är toktrött och seg. Det hjälper inte att jag vet att vädret bara ska bli sämre och sämre under veckan, jag hade helst av allt velat sova i en solstol idag men det kan jag ju glömma.
Så dagen kommer i stort sett att bestå av: läsa bok, äta choklad, spana in den där serien "parenthood" som börjar på trean om nån vecka, läsa mer bok och kanske kanske åka hem till mamma o pappa en sväng.
Wille jobbar, och när han kommer hem får det bli 'söndagsmys' - fredagsmyset blev det inte så mycket av, man är så jävla trött på fredagar och det känns inte speciellt mysigt att somna innan man hinner sätta sig ner.

Igår var jag och mamma ut till klockargården och köpte lite blommor. För min del blev det i stort sett bara pelargoner, till både balkongen och hemmet.
På kvällen var vi hembjudna till Anna & Sammy på middag som var jättegod och trevlig! Tack ska ni ha för det :)
Vi var väl hemma vid halv ett och kunde inte somna utan låg och diskuterade det där förbannade "radhuset" (jag har svårt att kalla det för radhus när det bara är 65kvm, även om det faktiskt är ett radhus..) som har dykt upp igen. Den som vi trodde hade fått det, hade visst inte fått nåt banklån. Så vi blev tillfrågade om vi fortfarande är intresserade. Och det är vi väl, men det är fortfarande en annan med som också är intresserad...och ja.....blablabla man kommer aldrig fram till nåt känns det som.

Veckan som kommer är ganska fullpackad, imorrn är jag ledig men ska först träna, sen ska jag försöka öva på min muntliga redovisning en stund...paratexter och intertextualitet hit o dit! På eftermiddagen har jag bokat in en kontaktpersonsträff med Maria, vi får väl se vad vi hittar på...hade ju varit trevligt om solen hade varit framme.
Tisdag blir det en heldag i skolan, studiegruppen ska redigera vår film som vi gjort till vår "Show & Tell" som vi har 4 juni (sista skoldagen JIPPI).
Onsdag är det förmiddagslektion och på kvällen ska jag och Anna på Sex and the city premiären! Kul kul kul. Torsdag har vi heldag och UTEdag i skolan, så jävla typiskt att vädret ska bli sämre.
På Fredag mina vänner är det dags för Moto Boy på Mastmagasinet!! Och jag får sällskap av ingen mindre än Anna! Det ser jag fram emot, och då ska solen skina för det har jag bestämt. Den här helgen är det ju även fastingen och om man är fjorton år är det ju en helg full av förstagångsfyllor osv.....;) Men jag tänker snarare att det kommer vara tokmycket folk och jag är glad över att vi har biljett till mastis för då slipper vi stå i kö har jag hört! =D
Lite vin (okej då ÖL.), lite musik och lite Anna, det blir nog en fin fredag.

Så om det går bra för er andra kan vi ju hoppa direkt till..........onsdag? Sen från onsdag till fredag?
Bra då säger vi så!!


Beer me!

Kommentarer
Postat av: Anna T

Helt fantastiskt helt enkelt :)

Pusskram

2010-05-23 @ 21:06:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback