Söndag

Då var det söndag igen då!
Och mors dag!

Helgen har varit mycket bra, om vi bortser från att jag var döende i bakissjukan igår så var det topp. :D
Moto Boy i fredags var hur bra som helst och Anna och jag hade riktigt trevligt. Jag fick ett väldans fint armband av henne som till och med matchar min förlovningsring ;) och världens bästa hårspray! Tack stumpan för det.
Igår som sagt var jag inte så kaxig....låg i soffan hela dagen tills det var dags att åka till kstad och gå på SATC 2 med Anna. Filmen var en alldeles lagom film att se när man var halv som människa och vi snyftade och skrattade lite ikapp i biomörkret. Efter det käkade vi lite och sen spenderade jag en timme hemma hos Peter som hade lite partaj, men jag var hemma innan elva så high five till mig!

Idag ska vi fira min födelsedag några dagar i förväg hemma hos mamma o pappa. Jag bakade lite imorse och var även till blomaffären en snabbis...det är ju mors dag trots allt! Ikväll hoppas jag på att Wille kommer hem, klockan 19 kommer tjejen som var och tittade på lägenheten häromdagen igen, men den här gången skulle hennes kille med. De har lagt ett bud redan så vi får hålla tummarna.

 


Jaaa jag är en liten fjortis ibland...:D


Blingbling♥

Kommentarer
Postat av: Anna T

Tack för en trevlig helg :) pusskram

2010-06-02 @ 06:32:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback