Witchcraft

Som alltid när jag läser en bok som jag verkligen gillar, försöker jag läsa den så sakta som möjligt för att den liksom inte ska ta slut. Men nu är det slut med roliga, sorgliga och genuina tankar och funderingar från Mia Skäringer. Så ikväll mina vänner, ska jag läsa Pomperipossa! Ni vet barnboken om den elaka häxan? Eller ja, det motsvarar ju en miljard böcker iofs. Hur som helst, anledningen till att jag ska läsa en barnbok till kvällslektyr är att jag ska göra en bilderboksanalys av den här, och den 2 juni (på min födelsedag...morr morr) har vi muntlig examination och blir klockade....4,5 minut exakt har man på sig. Om det är stenåldersskolan jag går på? Mmjaa.



För övrigt har jag kommit fram till att för att man ska hinna med skolarbetet - måste man ibland vara hemma från skolan. Hur går det ihop då? Imorrn ska jag iallafall skjutsa farmor till sjukhuset, efter det är det KAU som gäller och när jag kommer hem ser det ut som jag ska få träffa Lisa och lilla Lo! Det ser jag fram emot.

Kommentarer
Postat av: Mia

Lycka till med analysen! Man blir sååå mycket klokare av att ha gjort den :-/ Ha en bra dag i skolan så ses vi la nästa vecka.... Om du bara kunde flytta hiiit!!!

2010-05-05 @ 11:31:20
Postat av: Emma

Mia, du vet att vi ses varje kväll - teleportera var det va? ;)

2010-05-05 @ 22:00:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback