2 steg från paradise

Imorrn ska jag inviga min vinterjacka. Fan va kallt det är. Och då har vi inte ens nått nollan än. Hur ska jag överleva denna vinter?

Jag jobbade större delen av dagen, jag gillar att jobba. Nackdelen med val av yrke är alla förbenade sjukdomar som släpas runt. Nu går det höstblåsor och jag har inte, och då menar jag inte, tid att bli sjuk. Så spritaspritasprita.
Imorrn jobbar jag igen och sen kommer det en såndär helg igen. Men jag vet inte, det är så mycket jag borde ta tag i och göra så jag känner att det gör ingen större skillnad med helg.

När jag kom hem från jobbet ringde Mia min Mia, och frågade om hon fick komma till mig på lite torsdagshäng i soffan. Det var ett givet ja från min sida och vi har smidit planer för vårt firande av examen. En helg i gbg i november (måste ju göras medan man har studentrabatt på hotell ;) ) och DET mina vänner, kommer att vara en helg värd att kalla helg!

Mia och jag är inte så jättelångt ifrån "Mia & Klara" när vi umgås. Det är inte alla som har konsten att underhålla varandra hela tiden....Men vi går ganska hårt in för det också!


Kommentarer
Postat av: emelie

Jaa...jobba på dagis eller ha barn där som ständigt blir drabbade av allt...höstblåsor är ytterst ovanligt på vuxna så du vet,tror du kan vara lugn.Nu är det väl bara öroninflammation inte Olle har haft av de "vanliga" sjukdomarna o sen har vi väl säkert den hemska magsjukan att invänta,uuuuu!

2010-10-14 @ 22:13:36
Postat av: Emma

Ja men du vet ju hur klen jag är ...lyckas få alla sjukdomar...skulle inte förvåna mig om jag får vattenkoppar igen ;)

Magsjukan borde utrotas! Hoppas Olle blir pigg och kry snart.

Postat av: Mia

Hahahaha!!! Ja, vad ska jag säga?? Jag är ju född snygg, och jag vill bli tagen på allvar!!! Haha!! Fantastiskt!

2010-10-16 @ 10:51:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback