Get up and go

En snabb recension på "I rymden finns inga känslor" kan ni ju få om ni vill. Svårt att hitta ett bra ord för den, den var bra, kanske till o med lite mer än bra men inte suuperbra....men har man har jobbat med människor som lever med asperger/autism så känner man igen väldigt mycket och dras liksom med i filmen. Jag skrattade en hel del men man inser också att det är ganska ledsamt och jobbigt att både vara den med handikappet då man kan ha svårt att förstå, och jobbigt för de närstående då det är svårt att förstå. Värd att se iallafall!

Nu sitter jag och äter maränger i brist på annat. Sockerberoende? Javisst! Jag jobbar på det....eller It's a work in progress om vi säger så...socker är fasen överallt.

Den här dagen var skittråkig fram till kvällen tog vid. Hade handledarmöte imorse, utan jättemycket handledning - men det går bra ändå- jag är ju van vid det här laget. När jag kom hem stirrade jag i nån bok tills jag insåg att det inte var någon idé idag, så jag fortsatte o stirra...på datorn. Parenthood & annat smått och gott. Sen fick jag ett liv ett par timmar och jag och Sanna tog kvällspromenad till östervik och sen avslutade vi med en kopp te hemma hos familjen Pettersson. Imorrn blir en pluggdag tillsammans med inslag av annat!

Min sambo har jag knappt sett sen i söndags, men jag hoppas att han trivs på sitt nya jobb....;)

Nu gäller det bara att vinna på lotto så vi kan köpa en ny bil, åka på solsemester & ja varför inte renovera lite?

Tack & Hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback