It´s your quiet heart and your silence as your teardrops stain my sheets

Hörrni, fredag är ju en fin dag.
Vi har ätit goood kantarellrulle (föreställ dig rulltårta fast matigare variant fylld med kantareller, lök, persilja och västerbottenost) och till det en liten köttbit. Inhandlade röövein som vi säger här i värmelandet och har sedvanligt landat i soffan. Vi har pratat med Mickan & Tobbe och imorrn kanske dom kommer hemåt och då blir det en dejt. Det var sissodär tusen år sedan vi sågs. Det kan ju resultera i en utgång och jag kan inte ens minnas när jag var ute senast? Det kan bli både galet, kul eller galet kul. . .

Vi har by the way fått oss en ny bil. Eller okej, vi har definitivt inte fått den. Och vi har inte köpt den än heller för den delen. Men nästa vecka blir den vårt nya skötebarn. Vi kallar den för vår mellanbil. Från skrotbil till relativt fin och välbevarad bil tills vi känner oss redo (läs rika) för en lyxbil. Ungefär så.
Man måste ju börja nånstans. Ni märker att vi är mycket för mellanlandningar va? Från lägenhet till "radenhet" (lägenhet/radhus) istället för hus, och så bilen...vi får se vad det blir för mellanlandningsvariant här näst..?
Ja bilen har iaf tio år på nacken men ni anar inte vad skönt det ska bli att få en bil med 5 dörrar istället för två och en bagagelucka som inte gått att öppna på typ ett år. Den är jätteröd och söt.

När jag var liten älskade jag Karate Kid, den var grym. .
Så ikväll ska vi se den nya versionen av den, med Will Smiths avkomma i huvudrollen. Den är säkert kass. Men det är Will Smith som har producerat den om jag fattat det rätt och jag gillar ju han så den får en chans.

Adios amigos.

Kommentarer
Postat av: emelie

Skoj med ny bil!o förresten,tyckte inte den filmen var kass faktiskt,det hade nog att göra med Will Smiths avkomma...eller nåt:)

2010-10-15 @ 21:32:25
Postat av: Emma

Nej den var inte ur-usel alls =)

Han är bra lik far sin den där avkomman...synd att han bara är tolv... ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback