Grattis till min mami som fyller år idag!! <3

Idag har jag överraskat mig själv litegrann genom att hänga på Madde på kick 'n box. Jag är ingen gruppträningsperson, har aldrig varit men kände att jag var lite sugen. Det var ett bra val av mig och tack Madde för att du tjöta lite extra ;) Det apjobbigt, men kul så det kommer bli fler gånger. Imorrn däremot kommer jag inte komma ur sängen antagligen. En och en halv timmes svett var vad jag behövde efter ett rörigt arbetspass.



Imorrn ska jag till tandregleraren. Anledningen till detta spännande besök är att en gång i tiden hade jag räls, både uppe och nere i munnen..........hett va? När man tar bort en räls så får man en stållina på baksidan av framtänderna i nederkäken för de tänderna har lätt för att flytta på sig. Den här linan ska sitta kvar till den ramlar bort av sig själv....den har nu suttit där i 14 år. FJORTON. Och i USA bet jag i en hård brödbit som gjorde att nåt hände...den flyttade på sig och det har varit störande ever since. Så, då har ni fått en redogörelse varför jag ska till tandläkaren känns det inte bra så säg. Det skulle inte förvåna mig om de sätter fast den på nytt istället för att ta bort den. Den spännande fortsättningen på detta får ni imorrn ;)


Kommentarer
Postat av: Elsa

Det där känner jag igen! Min lina har också suttit i 14 år! fast nu har den faktiskt ramlat av och kvar sitter bara massa klister, som jag varje gång hos tandläkaren glömmer att säga till om. Sjukt! Det jag inte fattar är varför de inte kunde sätta linan bakom framtänderna på överkäken istället, för de har nämligen flyttat sig MYCKET! Jag har ju liksom crooked teeth igen!

2010-09-03 @ 14:39:44
Postat av: smyckestokig

säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då )



http://smyckestokig.blogg.se/

2010-09-03 @ 14:53:04
URL: http://smyckestokig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback