Jag vill gå i ide.

Har ni hört att det ska bli en galen vinter i år? Att förra vintern ses som mild? Nån som vill rymma landet kanske? Det här gör mig något orolig för vinterns elräkningar och funderar starkt på att flytta ihop med mamma o pappa i vinter...finns det hjärterum finns det stjärterum...och kattrumpor...
Imorse fick jag tokskrapa rutorna på bilen, gräsmattan var vit av frost och det var KALLT. Jag är inte redo alls. Inte för kallare väder iallafall.

Men, kylan förvandlades till världens härligaste väder idag och även om min dag inleddes med grävande i både mun och öron så hade Madde och jag en väldigt fin dag. Och Alfons med så klart! Vi åt en god lunch som madde hade fixat, tog en promenad i solen och avslutade med kaffe på altan.

Nu har jag en huvudvärk som sitter som en hockeyhjälm och en trötthet som skriker: gååå o lägg dig! Men det kan jag ju inte för att klockan nio är det ju min favorit: Carina Berg.

Imorrn är det plugg som gäller, har ÄNTLIGEN fått handledning från en som egentligen inte ens är min handledare men blev det efter vi har klagat. Skämmes KAU! Hon är iallafall engagerad och även om det inte är superkul att få kommentarer på saker o ting så är det ju bara till för att jag nån gång ska bli klar. Bara 3½ månad kvar till EXAMEN!!


Degerfors gladaste unge! Ett charmtroll är han.


Degerfors tröttaste unge?


Madde och Pär har vindruvor som växer längs deras altan, det tycker jag är lite kul.
:D

Kommentarer
Postat av: maddis

mysig dag!

2010-10-06 @ 12:01:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback