När livet tryter.

Ibland är det skönt att veta att man har vapendragare i sin omgivning. Mia är en sådan person. Jag vet att hon ställer upp på det flesta missions och galenskaper man kommer på. Igår var det dock hon som bidrog med en briljant idé då en sms diskussion visat tydligt hur trötta vi är på skolan. Den lät såhär:

Jag:
Mia. Min o maddes nya handledare är ****** ********. Hon är för helvete professor. Det känns som jag ska dö.

Mia:
Kan vi inte bara gå i graven hand i hand??? Thelma och Louise wannabe!!! Jag är sjukt trött.

Jag:
Jag är på. Så jävla less just nu. Kan vi ta en fet audi o bara köra utför ett stup!

Mia:
Any time baby!!! Jag säljer min del av huset köper en bil och kör! Kan vi köra via grand canyon och förbi Tijuana?? Grand canyon är nog snyggt och Tijuana bjuder på tequila!

Jag:
Om vi kan åka förbi vegas o se en show med celine dion oxå. Jag har alltid haft en hemlig önskan om att få se celine dion. Gärna med tequila i kropp och själ. High five.

Mia:
Men om vi ska till vegas så kan vi ju passa på att gifta oss...Kan du kolla om polygami är lagligt i Mexico?? Annars får vi ta svängen förbi Utah, mormonerna gillar sånt har jag hört! Du...Det börjar låta som en plan! Jag tycker vi spikar!

Jag:
Allt är lagligt i Mexico. Viva la mexico! Låt oss spika. Buenas noches!

Mia:
En mental high five till dig!! Detta samtal behöver publiceras...Din blogg?? Folk måste ju veta att vi ska "dö" så de kan passa på att ge oss gåvor och lovord!! Bloggen Emma.....viktigt!!


Ja gott folk, där har ni en omåttligt intellektuell konversation och det är bara att ösa lovorden över oss!

Kommentarer
Postat av: Mia

Ja jag tycker det känns liiite olustigt...inga gåvor och inga lovord!!! Vet inte hur jag ska tolka detta men jag tror att det betyder att det finns inga gåvor eller lovord som kan mäta sig med oss som personer... eller???!

2010-09-26 @ 20:55:04
Postat av: Emma

Ja självklart är det så. Sen är det ju så att det bara är anonymisar som går in här o lurar utan att säga hej och dom kan dessvärre inte avgöra vilka gåvor vi är värda...

2010-09-27 @ 08:21:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback