Ain't it the life

Jag har en fundering.
Ni vet hur platsen man har legat på i sängen i flera timmar känns sådär mysvarm ganska länge efter man har sovit?
Eftersom jag är en sån person som oftast vaknar två timmar innan jag ska gå upp och är sådär superkissnödig så jag inte kan hålla mig utan måste gå på toa har jag erfarat att min sovplats är kall när jag kryper ner i sängen igen.....notera då att toalettbesöket tar ca 1 minut....(ja det är sant) Då undrar jag: är jag jävligt kallblodig? Eller är jag levande död? Eller har jag bara allmänt fel, är inte sovplatsen mysvarm mer än några sekunder efter man legat där?

Det här var dagens mest djupa fundering. Min hjärna är totalt söndermosad efter en skoldag som bjöd på både det ena och det andra. På vägen hem hade polisen kontroll efter Ölme och vinkade självklart in Madde och mej, idag var det lyckligtvis maddes tur att köra...så hon fick blåsa och så fick vi infobroschyrer om viltolyckor av en man, bra att ha tycker jag som är livrädd för att krocka med en älg, rådjur eller snarare allt i djurväg. Jag klarar inte ens av att cykla över en mask.

Nu sitter jag i soffan med min tjockis tätt intill...Estella menar jag då såklart.....Wille sitter på andra sidan av henne. Jag hetsäter "jättesalt" som karamellerna heter, magkatarren är ett faktum och vad är det enda som hjälper då? Saltlakrits. Mycket konstig vana det där. Imorgon har jag tandläkarn först, sen ska jag till vårdcentralen så läkaren får kolla in i mina söta små öron, förhoppningsvis får jag nån salva och efter det ska jag till Madde & Alfons! Det är ett favoritögonblick i tillvaron tycker jag.


Några år sedan i london, och i år har vi känt varandra i 21 år!
Galet.


Kommentarer
Postat av: maddis

inte ens cykla över en mask.. Hihihih

2010-10-06 @ 11:45:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback