Aprilhimlen

Den där solen lyser mer med sin frånvaro än närvaro. Kollade man på yr.no för ett par dagar sen så visade det strålande sol och upp till 17 grader under kommande vecka, nu är det mellan 6-14 grader och moln med liiiite sol. Trött jag blir. Vi fick ju lite sol igår eftermiddag iallafall och det blev premiärgrillning för vår del. Erik och Camilla kom på besök också, det blev en trevlig kväll och jag höll mig vaken till strax efter elva.......det kan vara rekord!


Mums.






Sen däckade Udda och jag...


Jag tog ingen bild på efterrätten för den blev inte så estetisk men det var iallafall rabarber som man smälte med socker och lite vatten, sen varvade man rabarbern i ett glas med kolasås som jag gjorde på kondenserad mjölk, krossade digestivekex, och lite lätt creme fraiche. Gott var det! Receptet finns i senaste numret av buffé för er som har den.

Idag har vi inget planerat och jag vaknade med huvudvärk och eftersom det inte är nån sol så tappar jag lite energi och känner mest för att inte göra nåt....Men borde gå ut och ta en promenad men det får bli senare isåfall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback