Huvudvärk och 3142 namn.

Just nu borde jag sitta på en årsstämma med Wille och resten av människorna som bor här - men jag är fastkedjad av en grotesk huvudvärk som visserligen börjar bli bättre nu tack vare två alvedon och alldeles för mycket vatten. Jag gillar inte att ta tabletter men nu var det ett måste. Jag försökte sova bort den men sörru det gick inte. Den här huvudvärken har kommit och gått ett par dagar nu och börjar bli irriterande och jag funderar på om det har med bebis och göra eller om det bara är en envis huvudvärk helt enkelt. Vem vet.

Den här veckan är det ju påsklov här i stan, dock inte för oss i förskolan! Men vi har det lugnare med barn och idag skulle jag sluta tolv men fick sluta redan strax efter tio...vi bestämde oss för att ge varandra lite tid den här veckan och inte mig emot! Så jag styrde bilen mot degerfors och Madde och Alfie! Vädret har varit lite ostabilt i dag men vi har ändå suttit ute och pratat, ätit lunch och tagit en kort promenad. Älskar våra små dejter, kravlösa men ändå väldigt sköna och givande. Jag tog inte en enda bild idag men sist jag var där gjorde jag det så det får bli dagens fotobjudning..


Stora killen som numera springer runt överallt och är en rolig liten man!


Det var fortfarande snö och på vår promenad träffade vi på lite hästar..




Jag lånade en namnbok av Madde idag, bara för skoj skull. Men jisses vilka underliga namn det finns. Pojknamn är det absolut svåraste som finns. Filibert kanske? Eller varför inte Jaap? Leofwine?
Molimo är ju fint annars......?! Högst upp på tjejnamnslistan står just nu Snöfrid...eller vänta lite nu.......det gör det ju verkligen inte!

Ja det är en djungel det där.

Kommentarer
Postat av: Kusin-vitamin

Ta inte Filibert det är vårt ;)! Truls o hans son Filibert... luktar sos lång väg!

2011-04-26 @ 20:15:58
Postat av: Emma

hahaha okej filibert is yours! Attans ;)

2011-04-27 @ 07:50:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback