Prins William.


Idag fick Annas stora kärlek och livs partner William, somna in. Han var till åren komna och ålderskrämporna hade börjat göra sitt. Det gör ont i hjärtat att se sina djur lida, och idag fick han somna i Annas knä lugnt och stilla. Jag kan inte föreställa mig den smärta Anna går igenom just nu, har man levt tillsammans i närmare tio år dag in och dag ut så blir man nästan som ett. Man brukar ju säga att man kan se hur en del hundar hör ihop med sin husse eller matte bara genom att titta på deras yttre, och i det här fallet var det solklart vilka som tillhörde varandra. Aktiva, intensiva med varmt hjärta.
För mig var William också speciell, vi hade en lekkompis i varann och när jag kom så försvann Williams väluppfostrade nuna för en stund och busade loss. Det känns tomt att veta att han är borta. Men jag är säker på att han har det bra där han är nu och att vi ses igen. ♥

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Jenny

Där har vi baksidan med att ha djur.. Det blir ett sånt sjukt stort hål efter dem och hjärtat går sönder! Tänker på er!

2011-04-21 @ 18:55:14
Postat av: Emma

Ja jag vet inte hur man ska göra, man vill inte leva ett liv utan djur men man orkar heller inte gå sönder totalt när dom går bort..Hur som helst så förgyller dom ens tillvaro nåt kopiöst. Kram till dig.

Postat av: Anna T

Tack för allt idag Emma,du känner oss väl. Mitt hjärta är i tusen bitar,saknar honom oerhört. Kram <3

2011-04-21 @ 23:03:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback