Right as rain

God morgon lördag!
Och tack för era söta grattishälsningar :)
Jag sitter och klämmer i mig en gigantisk halva av en vattenmelon - jag skulle kunna leva på meloner av alla slag.
Solen har inte dykt upp än men jag sätter en slant på att den strålar när klockan är tolv. Jag ska försöka fixa lite blommor att ha på trappen på framsidan idag, och för en sån insats för en blomhandikappad person krävs det solsken! Sen har jag lovat Wille att fixa lördagsmaten ikväll då han jobbar på boda idag. Det lutar just nu åt kyckling och rotsaker i ugn med nån kall sås. En rabarberpaj blir det nog också....Vi får väl se om jag är sugen på det fortfarande när det närmar sig kväll!
Imorrn är Wille ledig och vi får väl se om vi sätter igång med "renoveringen" av sovrummet, tapeterna har kommit men det är ju alltid tusen andra saker som ska göras också, måla tak och så måste vi ju få undan våran toktunga säng på nåt vänster. Vi bestämde oss för att tapetsera två av väggarna i sovrummet, det kanske låter konstigt, men jag tror det blir bra - och blir det inte bra så får man helt enkelt köra de resterande två med.

Gällande bebis så är det ju en evighet kvar tills "den" är färdigbakad så att säga. Det blir i oktober om gud vill och skorna håller (är det ett uttryck man använder överallt i sverige eller är det bara ett konstigt värmländskt "ordspråk"?!) Man håller lite andan utan att man tänker på det.
Först ser vi fram emot att få en lång och varm sommar så man laddar batterierna för hösten och allt som kommer med den. Än så länge har jag mått bra, hade väl två veckor när jag mådde illa på kvällarna/nätterna och fick äta typ 3 på morgonen. Nu är den största "krämpan" att jag som redan har universums minsta blåsa springer på toa sissodär en gång i kvarten.

Igår var vi på Water for elephants och jag konstaterade efteråt att jag nog skulle behövt se den hemma i mitt eget vardagsrum för att kunna bryta ihop ordentligt istället för att sitta och hålla tillbaka ett ton tårar....blödig som jag alltid varit så var det jobbigt att se hur de behandlade djuren (ja jag förstår att det är en film meeen å andra sidan tror jag inte att cirkusdjur har ett drömliv) och Christoph Waltz som spelar cirkusdirektören, har ett sätt att spela fullkomligt känslokall precis som han gjorde i Inglourious Basterds och han gör det så bra att jag har byggt upp nåt slags hat mot hela honom. Det är väl så en bra skådespelare gör antar jag! Hur som helst, den var klart sevärd och Robert Pattinson var fortfarande het hetare hetast och denna gång med en solbränna!



Wille tyckte att jag var "duktig" som inte gick och kissade under hela filmen (den är två timmar) men han konstaterade snabbt att det garanterat berodde på Robert Pattinson. Han är inte helt fel ute!
;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback