Jorasåatte..

Jag håller på att bränna lite nya skivor till jobbet som vi kan lyssna på när vi vilar. Men det var ju svårare än vad jag trodde, att hitta sagor som man inte hört tusen gånger. Så än sålänge kan jag inte skryta med att ha hittat något spektakulärt: Barnen i bullerbyn (som dom faktiskt inte har!) Bamse, Dagspöket och Alfons. Boring! Har du nåt bra tips så kan du ju hojta!

För övrigt så har magsjukan börjat gå igen hos oss och det är så jävla störande. Räckte det inte med en magsjukeperiod för några månader sen? Så nu går vi på helspänn som vanligt när det kommer till den här fantastiska bacillen.

Bortsett från magsjukan tycker jag att livet är ytterst trevligt just nu. Mitt vik som jag har fram till mitten av maj (och gääärna längre men det är mest önsketänkande och inte så troligt) är så himla bra och det är en arbetsplats jag skulle kunna se mig själv på lääääänge läääänge. Men tyvärr kan man ju inte butta bort människor som har en fast tjänst....synd! ;)
Våren är på intåg och nu på eftermiddagen/kvällen har det ösregnat och graderna har legat på sissodär 7 grader. Nu vill jag, precis som 99% av befolkningen, ha försommarvärme, sol och harmoni för fulla muggar. Jag njuter av att kunna gå i gympaskor till jobbet utan risk för halkolyckor. Däremot har jag inte släppt taget om min vinterjacka än...när ska man göra det tro? Jag chansar på att min kommer vara på fram till maj.....

Wille och jag spanar på en resa till Barcelona i juni, nu när Ryan Air har börjat flyga från Karlstad dit. Vi får väl se hur det blir med den saken men det vore jäkligt gött. Men pengar växer ju inte på träd och det är så mycket jämt som det ska räcka till.

Nu börjar snart desperate housewives, men jag måste säga att det är dötrist nu förtiden. Typiskt en serie som har pågått alldeles för länge.

Over and out för idag.


Yes please!


Kommentarer
Postat av: Jannike

På en förskola jag jobbade på för länge sen lyssnade vi ofta på gamla godingen Svingelskogen. Den kanske kan gå hem?

2011-04-05 @ 21:14:19
Postat av: Emma

Tack för tipset! Tyvärr fanns den inte på piratebay :/

Postat av: Jannike

attans,,, nalle puh då!?

2011-04-07 @ 13:43:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback