Dinnertime
Vill du ha ett litet middagstips såhär på måndagskvällen? Den här rätten är enkel och god och inte alltför onyttig och vi har både blivit bjudna och bjudit på den själva vid diverse tillfällen.
Italiensk kycklingpasta:
4 port
ca 300 g pasta t.ex tagliatelle
250 g fryst bladspenat el 150 g färsk
2-3 kycklingfiléer, ca 400 g
2 vitlöksklyftor
6-8 marinerade soltorkade
tomater, ca 50 g
Arla smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl Kelda mellangrädde

Gött mos helt enkelt!
Italiensk kycklingpasta:
4 port
ca 300 g pasta t.ex tagliatelle
250 g fryst bladspenat el 150 g färsk
2-3 kycklingfiléer, ca 400 g
2 vitlöksklyftor
6-8 marinerade soltorkade
tomater, ca 50 g
Arla smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
Gör så här
Koka pastan. Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet. Skär kycklingen i små bitar. Skala och hacka vitlöken. Grovstrimla tomater och spenat. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rör i vitlök, tomater, spenat och grädde. Låt det koka ihop några minuter. Servera såsen med pastan.
Gött mos helt enkelt!
Kommentarer
Trackback