Klart o betalt

Då är vagnen beställd....!



Jag skulle vilja ge ett stort tack till sponsorerna: Mami & Papi AB!
All kärlek till er♥

Jag önskar att jag klarade av att gå en lååång och intensiv promenad utan att få ont här o var och typ kramp i blåsan för jag är så jäkla rastlös och har varit hela kvällen samtidigt som jag är trött, den värsta kombon nånsin..
Imorrn får jag lov att rasta kroppen lite iallafall för såhär kan vi inte ha det. Wille är borta från morgon till kväll (snarare natt) imorrn då dom ha kick off med Boda Borg på kvällen så jag får sysselsätta mig bäst jag kan!

Eftersom det här automatiskt har blivit någon slags bebisblogg/tusen-frågor-blogg så kommer här en fråga till er mammor: Använder ni helt parfymfria tvätt och sköljmedel till era små? Jag är ju medveten om att det rekommenderas men det kan ändå vara intressant o höra hur ni resonerar. Ibland får jag för mig att om man inte utsätts för vissa saker så är det klart man blir extra känslig. Men man vill ju självklart inte ge dem allergiska reaktioner eller utslag av annan sort.


Kommentarer
Postat av: Anna T

Jätte fin vagn :) kram

2011-08-30 @ 21:35:52
Postat av: Maria Röös

Åh vilken fin vagn! Visst är det bra med mammor och pappor som sponsrar :) Jag kör inte parfymfritt och har aldrig gjort, men jag förstår att folk gör det. Mina barn har aldrig varit överkänsliga och jag tror att man ibland bör utsättas här i livet som du skriver. Men kör på det som själv känns bäst sen när det är dags. Kram!

2011-08-30 @ 22:06:45
Postat av: Emelie

Kul med vagnen:) kör inte heller parfymfritt, Ibland gör jag det med tvättmedlet men har alltid sköljmedel som luktar gott:) har aldrig märkt någon fara här heller!

2011-08-30 @ 22:29:49
Postat av: Sara

Med Tyra hade jag aldrig parfymfritt. Jag ÄLSKAR dofter och att gå och sniffa i flaskorna när jag köper nya tvättgrejer. Innan Lily hörde jag någon prata om att man aldrig ska ha sköljmedel med doft minsann och därför hade jag inte det dom första 10 veckorna. Lite deprimerande och när jag kom hem och gick in i mammas o pappas tvättstuga trillade jag dit och sprang o köpte så nu känns det återigen fräscht o gött. Lily ser ut att vara likadan som innan;)

2011-08-30 @ 22:38:18
Postat av: Emma

Tack söta ni för det, jag tror jag kommer köra parfymfritt tvättmedel och en härlig droppe sköljmedel som doftar mumma...Svårt att låta bli!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback