Trötter

Så trött som jag är nu............så trött har jag inte varit på år o dar. Orkar egentligen inte sitta o skriva här men eftersom det är lite för tidigt att gå o lägga sig får jag sysselsätta mig med nåt så jag inte somnar på soffan...

Har hållt igång hela dagen, vi gick en promenad med barnen till Marieberg och badade på förmiddagen, sen när jag slutade hämtade wille upp mig och vi åkte till barnmorskan. Allt såg bra ut och vi kan väl säga att det går stadigt uppåt... ;) Jag har ingen viktnoja alls egentligen men det börjar kännas lite konstigt att väga så "mycket" när man aldrig har gjort det tidigare i sitt liv. Så ja med det sagt tryckte jag i mig pizza nu på kvällen - fick lite dåligt samvete för det och snörade på både mig och Wille gympaskorna och tog en mindre "powerwalk" som faktiskt kändes bra idag. Vi har även hunnit spendera några timmar ute i revsand med sol och bad, även Nina och Linus joinade oss efter ett tag.


Nu har jag just tvättat bort sjölukt från kropp och hår och funderar starkt på att lägga mig vid nio i kväll.....jag köpte med mig amelia i brist på annat till stranden förut och med den fick man den här boken:



Jag har lite svårt för Ann Söderlund egentligen men det står att om man gillar Martina Haag och Mia Skäringers böcker så kommer man gilla denna så det är ju bara att hoppas på skrattanfall och kanske en och annan tår? Jag tror kanske mer på skratt.
Det ska iallafall bli jäkligt skönt att krypa ner i sängen med nåt lättläst.
Imorrn är det äntligen fredag, Wille är ledig och passar på att spela golf medan jag jobbar på förmiddagen sen får vi väl se vad vi hittar på. Kanske äntligen Harry Potter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback