(H)järnspöken

Har precis kommit hem efter att ha varit o kikat på en Kronan barnvagn "in real life" då det bara finns en återförsäljare (i sthlm) om man inte köper via nätet. Och då var familjen Lingåker så snälla så vi fick komma o kladda lite på deras! Tack för det :)

Både Wille o jag är överens, en Kronan blir det, end of story! Skönt att ha det beslutet klart!

Idag har jag jobbat 8.45-12.15, och kommer göra det augusti ut skulle jag tro, kanske längre. Rent kroppsligt känns det bra att göra det. Och när jag kom hem blev det en skön powernap på soffan! Hälsan får helt enkelt gå före plånboken ett tag.

På jobbet var det första dagen för många barn efter semestern och det var full rulle hela förmiddagen. Det syntes verkligen på barnen att de tyckte att det var superkul att gå tillbaks till "dagis" igen och ville krama på alla kompisar. Nästan så man blir tårögd ;)

Imorse när jag cyklade till jobbet så cyklade jag verkligen i slow motion, jag hade en fot eller en arm i revbenen hela vägen och för varje tramp jag tog kändes det som jag tryckte upp bebis en halvmeter ungefär.............det var hur som helst inte jätteskönt. Sen när jag läste mitt horoskop i Wermlandstidningen så stod det:

"En trafikfälla kastar en skugga över din väg idag. Fundera i förväg över dina färdvanor"

Ja, alltså allt är ju tolkningsbart men det kändes som en knäpp på näsan från ovan.



Kommentarer
Postat av: Mia L

Bara kul att kunna hjälpa till i barnvagnsdjungeln =) Hoppas vi får komma och kladda på bebis sen =)

2011-08-16 @ 19:58:56
Postat av: Emma

Haha klart ni får kladda på bebis sen =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback