Full fart

Jag sitter som en jäst bulle efter att ha jobbat, cyklat hem och insett att det var sjukt varmt och guppigt, städat halvt naken, och bakat muffins. Det var dagens kvot och nu kommer jag förmodligen förbli sittandes här om vi bortser från att jag ska ställa mig i en kalldusch så småningom.


Fick ett plötsligt muffinssug, men jag är ingen höjdare på muffins och jag vet inte varför men dom blir aldrig så saftiga som jag önskar att dom skulle vara!


Mami och papi svängde förbi förut men de här fina påslakanen! Tack igen!♥

Snart har vecka 28 passerat och nu tycker jag ändå att tiden går rätt fort, men ändå lagom. Börjar känna mig lite småtung och osmidig, speciellt när jag ska hjälpa barnen på jobbet med t.ex sätta på skor och strumpor osv. Det är liksom en mage i vägen.....Vägen till jobbet är okej att cykla på, det tar mig kanske 10 min att cykla och jag skulle inte palla att gå fram och tillbaka så jag hoppas cyklandet fortsätter o kännas okej. Trött i ryggen blir jag väldigt fort och den här fot/hälvärken befinner sig allt mer. Och som bekant så är jag konstant kissnödig. Tror jag hade en vecka hittills i graviditeten då jag inte kände så men nu trycks det på blåsan rätt friskt igen.....!
Annars mår jag BRA! :D
Tycker jag har en bra graviditet.


V.28 (27+5)
Har inget bra ställe att ta kort på, hallspegeln hänger precis vid ytterdörren som ger för mycket ljus och ja badrumsspegeln sitter ju som synes en bit upp men jag tror ni överlever ;)



Nej nu jäklar ska jag duscha bort svetten och bli som ny!

Kommentarer
Postat av: Anna T

Härligt att du mår bra vecka efter vecka med den perfekta gravid kroppen:) stor kram

2011-08-03 @ 18:00:28
Postat av: Emma

haha nu ska vi inte överdriva...kom ihåg att junkfood built this body! ;) Pöss

Postat av: Anonym

Vilken himla fin mage!!

2011-08-03 @ 23:43:35
Postat av: Mia

Fina fina du <3

2011-08-09 @ 17:05:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback