Höst?



Såhär såg det ut hemma hos oss större delen av dagen igår medan Wille jobbade.
Har känt mig lite skum sen i fredags då det där magknipet hälsade på. Det gick över men kom tillbaka på kvällen och jag har känt mig öm i magen till och från och magen har helt plötsligt känns tyngre på nolltid.....och så har jag haft en del sammandragningar i fredags och igår. Det var väl bara för jag skrev häromdagen att jag inte hade några bekymmer! Det här är väl inga direkta bekymmer heller men varje ny krämpa gör mig lite nervig...En och annan fot i revbenen har jag fått också!

Igår kväll tog jag mig iallafall i kragen och vi åkte in till karlstad och såg Harry Potter äntligen. Den var bra! Och nu är det slut på dom filmerna, känns konstigt att ha följt en filmfigur under typ tio år eller hur länge han nu har funnits...Efter bion tog vi en sväng till mamma och pappa som hade moster Annika på besök. Dom hade just ätit färdigt när vi kom så jag passade på att sno åt mig lite av det som fanns kvar....havskräftor mmmmmums.

Idag hörde jag hur regnet öste ner utanför sovrumsfönstret och det kändes som hösten hade smygit sig på under natten. Så jag gick upp och gjorde scones och kors i taket så kom Wille upp självmant runt halv tio så vi åt frukost framför "Rango" som var underhållande måste jag säga. Jag gillar animerade filmer så länge dom inte är dubbade på svenska och förlorar alla skämten. Rangos röst var iallafall Johnny Depp och han är ju alltid lite smårolig :D




Nu har Wille precis sytt upp mina mammajeans som var hundra meter för långa. Jag är nollställd när det gäller att sy tyvärr....Wille är ju gammal JC-anställd så det får bli hans område i vår familj!
Jag ska fixa lunch som är lika tråkigt att komma på varje dag.....idag får det bli fuskvariant på pasta carbonara....med andra ord pasta, bacon, ägg och riven ost.....en riktig hälsobomb! ;)

Nu står Udda här och piper för att jag inte kan ha henne på magen för tillfället och datorn är i vägen för knät...stackars liten. Hon får nöja sig med att ligga bredvid tills vidare. Om hon bara visste vad som väntar i höst så skulle hon nog flytta hemifrån!

I eftermiddag ska vi åka och umgås med familjen Högberg/Norsted i Pärs familjs stuga. Det gör inget att det regnar känner jag, bara skönt att göra nåt annat.

Hoppas ni har en skön söndag i mysvädret!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback