fredagstorsdag

Familjen Fagerman/Eriksson har tagit helgen!
Wille har några pappadagar kvar så han är ledig imorgon. Det gillas! Inplanerat för morgondagen är en handling, sen får vi lite fikabesök av en kompis till Wille och hans lilla son som vi inte träffat än. Sen ska min kära mamma låna med sig lillpruttan en stund på eftermiddagen och den stora frågan för mig och Wille är då: vad fasen ska vi göra...sova? Se en film som vi inte gjort på huuundra år? Hinna läsa lite i en bok? Sova igen? Ja vi får se vad man tar sig för. Wille kanske ska på jobbfest på kvällen men än sålänge är han lite obestämd på den frågan!
Jag ska även ringa BVC imorrn för Junie ser ut som en prickig korv i ansiktet och får utöver det till och från rödflammiga partier så jag vill kolla upp det....nojjig som jag är!

Idag har hon o jag haft en riktigt bra dag, hon var nöjd och gosig hela förmiddagen och jag har hunnit äta både frukost och lunch i relativt lugn o ro ;) Jag hann till och med göra en banankaka och se filmen "En blomma i afrikas öken" som var riktigt bra, boken läste jag för tusen år sedan.

Resten av helgen är än sålänge rätt oplanerad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback