Junie 7 veckor idag!

Jag är BF....= bebisfri.....eller fri och fri, jag saknar henne redan även om det är skönt att kunna ligga här o slöa utan att nån vill bli underhållen hela tiden! Hon är med mormor och morfar ett par timmar och bara för det så fick vi en natt med rätt bra sömn så jag känner inte att jag måste lägga mig och toksova. För är det nåt jag hatar så är det den här sömnhetsen som blir så fort man får en lugn stund, att hon sover eller att hon är t.ex hos mina föräldrar. Sov sov sov! Men jag har väldigt svårt för att sova mitt på dan på det viset. Tyvärr. Det problemet har inte min sambo....tyvärr här med kanske...;)

Imorse fick vi finbesök av Anna och Jessics och Jessicas två småkillar Edwin & Ludwig. Jessica fixade mitt hår efter missfärgningarna, för att få bort det gula så fick det bli blekning/slingor. Så nu är jag jätteblond, men det känns bra plus att jag kapade en bra bit på längden så nu har jag lite ovanför axlarna!  Ska det va, så ska det va!
Anna fick uppgiften att underhålla mitt barn....och vad Anna har för magisk touch vet jag inte men Junie sov i hennes famn i två timmar iallafall! :)





Har ni sett vad hon har mullat på sig lillfisen? Mums.


Jag älskar o bada!


Hon påminner om mig när jag sover...;)


Såhär gött låg damen imorse när jag nästan fick väcka henne vid kvar över nio!


Hon har många goa leenden på lut denna lilla fis!

Veckan som kommer känns dedikerad till julen och jag ska gräva fram julstämningen här snart, har en julklapp kvar och vet inte vad jag ska köpa...sen ska jag göra julgodis (by the way har ni märkt att hela sverige ska göra rocky road eftersom dumle är slut i varenda butik!!) och ja sen bara mysa på. Wille ska på boda borg fest på tisdag sen är han ledig torsdag o fredag! Nej nu ska jag äta mer choklad, dricka saft, vila en stund, slå in julklappar och sen ta en promenad hem till mamma o pappa och hämta hem mini!

Kommentarer
Postat av: Anna T

Tack för en trevlig förmiddag,ni är underbara :) Kramar

2011-12-18 @ 18:34:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback