Ett infall i livets glada dagar

Okej i brist på aktiviteter i min sjuka tillvaro (jaaa jag är sjuk och jaaa här kommer ännu ett fascinerande inlägg om mitt inspirationsrika liv!) så skriver jag några rader. Jag gillar ju trots allt att blogga, men jag skulle gilla det ännu mer om jag hade nåt skoj att skriva om. Förslag mottages!

Hur som helst, efter en vecka i de tokförkyldas paradis så bestämde jag imorse att jag skulle försöka rasta mig lite och ta en promenad ner till apoteket. Underbart väder ute och jag ville verkligen ha promenaden. Tyvärr slog ett illamående och en yrsel över mig så det blidde ingen promenad. Till stan kom jag iallafall och där införskaffades det hostmedicin, värktabletter och annat trist. För att göra besöket lite trevliga så slog jag till på en blus och en scarf också som jag tänkte ha på examen imorrn! Ja kan ni tänka er, imorrn är det dags - äntligen efter tre och ett halvt års pluggande så är jag färdig. Mycket blandade känslor kring detta. Något jobb har jag inte ännu och i den här stan växer de inte riktigt på "trä'n" men jag får nöja mig med att vikariera tills vidare.
Imorrn blir det alltså examensceremoni kl. 17, innan det åker jag till Mia, som också ligger sjuk.......kanske kurerar vi oss med champagne? Efter ceremonin är vi ett gäng som ska ut och käka och fira friheten från KAU! Willy är snäll och hämtar mig på natten...vilken man!

Vet ni vad det bästa är med att ta examen? Det är att kunna jobba en hel dag, för att sen komma hem och inte ha NÅGOT som hänger efter en som t.ex en rapport som ska skrivas eller ett examensarbete osv. Det sämsta är såklart att inte träffa kompisarna på samma sätt. Och att inte ha nån ledig dag emellanåt mitt i veckan (meen å andra sidan så är jag ju arbetslös för tillfället! ;) inte så "kul" som man skulle kunna tro dock!)

Nej nu måste jag fortsätta vila upp mig, tog ut mig lite förut när jag storstädade hemmet för att kunna ha lite släkt här på lördag, och höll på att avlida av illamående, hosta och huvudvärk. Så tillbaks till mitt Twilightmarathon, och min isglass och saltlakrits som pimp Will införskaffat åt mig!

Hej på er sålänge - jag förstår att ni är överlyckliga nu när jag har ordbajsat lite =)


Jag bjuder på en sjukbild och jag vill också poängtera att den här isglassen kan ha varit den godaste jag nånsin ätit. Det ni.


Wille är söt. Jag tror aldrig jag har köpt en Amelia i hela mitt liv. Den får mig att känna mig lite gammal. Men jag tror han köpte den för att Hannah Graaf är med på framsidan, inte för att han tycker att hon är het (vilket han säkert tycker också!) utan för att han vet att jag småfnissar varje dag åt hennes blogg)


Att jag aldrig tröttnar. 28 år going on 14.


Kommentarer
Postat av: Mastermind

OM vi ska kurera oss!!! <3

2011-01-20 @ 22:47:38
Postat av: Emelie

kul att du är tillbaka!

Härligt att få bli 14 igen ibland...:)Men inte har du väl lyckas komma över 4:an än??Kram

2011-01-21 @ 08:46:41
Postat av: Emma

Emelie, jag önskar att jag hade fyran! Men den har nog ingen i världen än förutom dom som gjort den....men den dagen den kommer ut står jag väl förmodligen först i kön ;) Under tiden vi väntar tycker jag du tar o läser boken om du inte gjort det redan! Den är het........Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback