Söndag - sköndag

Imorrn ska jag göra två ärenden, ett mindre kul och ett desto roligare!
Det mindre roliga är ett doktorbesök för att försöka få bukt på min hy som lever sitt eget liv sen dryga halvåret tillbaks. Det är inte roligt att närma sig 30 och helt plötslig få nån form av acne som gör ont och kliar....sen jag började äta vitamin B5 och zink har det blivit bättre men har istället lämnat fina röda ärrliknande märken på hakan. Alltid är det nåt, det har vi väl lärt oss vid det här laget? Tror säkert inte läkaren kan göra nåt men kanske kan man få en remiss till hud, vem vet.

Det roliga ärendet är ett besök hos frissan! Jag tror det kommer bli blondare och kortare nu när våren närmar sig sakta  - men säkert. Oavsett ska det bli väldigt skönt att få bli ompysslad en stund.
Om jag ska jobba vet jag ju såklart inte....vi får hålla tummarna.

Vi hade jättetrevligt med Madde och Pär igår, vi käkade, drack vin och spelade vem vill bli miljonär, riktigt kul! Jag hade pappa som min livlina "ring en vän", och det hade Wille med....han fick sig ett par samtal =) I slutändan var det dock Pär som blev miljonär...eller närmast iaf.
Maten vi lagade var god, kycklingschnitzel med grönsaksmuffins och ädelostcreme blev det. Nu ska vi kolla vidare i LCHF boken och testa det en vecka och se hur det känns. Har hört många som provat som säger att de mår bättre, sover bättre och får bättre mage! Man ska inte tro på allt man läser dock :D

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Sjukt! Jag började också med LCHF igår! Vi får hålla varann uppdaterade om hur det går. Lycka till!

Postat av: Charlotte

Haha, ja vi åt kebabtallrik utan strips, men med mer grönsaker. Det kändes ganska absurpt att man satt där och åt "bantarmat" som var så fantastiskt gott!

2011-02-01 @ 17:53:47
URL: http://charles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback